KITE WEEQ

Danmarks største netværk for kvindelige kitesurfere! 

I samarbejde med Therese Taabbel & Emeley Freja præsenterer vi KITE WEEQ – Girls only

Elsker du kitesurfing og ønsker du at nyde friheden på vandet med andre kvinder? – Så er Kite WeeQ lige noget for dig! Campen henvender sig både til begyndere og øvede, der ønsker en sjov og aktivitetsfyldt weekend med fokus på kitesurfing i selskab med andre vandglade tøser!

I løbet af weekenden vil du blive mødt af professionelle og dygtige kvindelige instruktører, der er med til at sætte rammerne til en fantastisk weekend i surfingens tegn. På campen vil du skabe relationer med andre kite interesserede kvinder, og du vil få mulighed for at få tips og tricks fra Danmarks bedste kvindelige kitesurfere. Kort sagt, er fællesskabet omrking kitesurfing for kvinder i fokus, og du er inviteret! Vi afholder campen i Lynæs da forholdene for kitesurfing er ideelle, samt at faciliteterne rundt om, ikke bliver meget bedre.

Emely Freja

Emely har i løbet af de sidste 5 år jagtet vinden kloden rundt for at finde de bedste forhold til både freestyle og bølger. Hendes passion er vand og hun elsker at formidle både kitesurfing og yoga videre til andre. 

Therese Taabbel

Therese er en af Danmarks sejeste og bedste, kvindelige kitesurfere. Therese ligger netop nummer 7 på verdensranglisten i freestyle. Hun står altid for god stemning og smil på vandet. Der ud over er hun netop blevet signet som Red Bull atlet!

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10

Kite weeq 2020

TBA

Alle er velkommen på Kite WeeQ! Du kan deltage på flere måder alt efter om du er øvet og har udstyr, eller ny og har brug for undervisning. 

Deltagerpris

1095,-

- Tips, tricks and presentations
- All meals included
- No wind activities
- Yoga
- Wellness
- Tent spot
 
Last but not least - the best community for female kitesurfers! 

Undervisningspakke (tilkøb)

1.595,-

Begynderundervisning efter dansk sejlunion standard
Alt udstyr inkluderet
Garanteret 6 timers praktisk og 3 timers teoretisk kite undervisning

Du har sikkert allerede en masse tanker og spørgsmål til weekenden. Vi har prøvet at besvare dem så godt som muligt her! 

Arrangørene?

Campen er afholdt i samarbejde mellem Lynæs Surfcenter, Therese Taabbel og Emeley Freja. Denne kombination gør, at vi kan afholde en camp med de bedste faciliteter for camp og de mest erfarne instruktører i DK, til fordel for at skabe et godt fællesskab med fokus på kitesurfing!

Vi afholder campen ved Lynæs Surfcenter i Nordsjælland, som har alle faciliteter der skal til for at afholde god camp.

Tid og sted?

Vi mødes lørdag kl 10:00 ved Lynæs Surfcenter, og slutter søndag kl 16:00, med mindre vinden er med os!

Adressen er Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested

Undervisning

Hvad kan jeg forvente af undervisning?

Der vil blive arbejdet på at nå dit næste “kitesurfing- mål” inden for trygge rammer i Lynæs. Har du lige lært at holde up-wind, eller ønsker du at prøve kræfter med din første backroll eller unhooked trick, så har du nu muligheden.
Har du tilkøbt undervisningspakken, er der tilknyttet instruktører, som vil stå for undervisningen. Du vil her nå igennem alt det basale som trainer-kite og teori, så du er klar til selv at kunne tage på vandet.
Øvet
Som almindelig deltager, forsøger vi så vidt muligt at komme rundt til alle og udfordre dit niveau, både på vand og på land. Kite WeeQ formatet er super kompakt, så forvent ikke privat undervisning på vandet, men istedet nogle super gode oplæg omkring kitesurfing og hold dig endelig ikke tilbage med at spørge løs! Der ud over, har vi god erfaring med, at den bedste sparring er mellem deltagerne, da alle har været på det samme niveau på et tidspunkt i deres kitesurfingrejse. Da vi frem for én stor weekend, har prioriteret at lægge flere datoer ud, med mindre hold og til en god pris, er det heller ikke garanteret at både Therese og Emely vil deltage på hver enkel camp.

Undervisningspakke (tilkøb)

Mange af de som booker undervisningspakken, har allerede prøvet kitesurfing, men mangler det sidste for at komme på boardet. MEN selv om du er helt grøn og kun har kitesurfet på instagram, kan du sagtens deltage! Vi deler jer op i teams ud fra jeres erfaring.

Forvent 3-5 deltagere pr instruktør og ca. 6 timers undervisning om dagen, alt efter forholdene.

Som noget nyt i år, laver vi en vindgaranti hvilket betyder, at skulle vinden udeblive hele weekenden, er det muligt at få 6 timers gruppeundervisning på en dag med mere vind efter campen. Dette er naturligvis uden ekstra afregning.

Vi prøver så vidt muligt at hyre kvindelige instruktører til vores begynderundervisning, men det er ikke altid lige nemt. Derfor håber vi også at dette koncept, vil trække flere kvinder til kitesurfing!

Er jeg erfaren nok til at deltage?

JA! Alle kan deltage, ny som øvet, men vær opmærksom på, at du som skrevet i undervisningen ikke har en instruktør i ryggen hele tiden, og derfor skal kunne håndtere dit udstyr selv.

Som deltager uden køb af undervisningspakken, skal du selv medbringe alt udstyr som er nødvendigt for kitesurfing. Har du selv udstyr, men er du i tvivl om din erfaring nok, til at deltage uden undervisningspakken, anbefaler vi at du læser kitesurfer 1 diplomet igennem og vurderer, at ”det kan jeg”.
- Derudover skal du kunne svømme 200 meter.

Du er også velkommen til at kontakte os, så vi give en vurdering.

Første gang i Lynæs?

During the weekend breakfast, lunch and dinner will be served by our lovely kitchen. Kite WeeQ is the only camp where the menu is all 

Breakfast, lunch, and dinner mean hanging out in company with the rest of the team! We think that mealtime is an important time and this is why we are passionate about what we serve.

Kite Weeq will be 100% vegetarian and we are looking forward to this fantastic menu.  

We have our own chef who is cooking all the meals. She knows how much energy it takes for kitesurfing, so she will make sure that you won't be starving after dinner!

Organic 

We use nature as a platform for our sports, so nature has to be served as we serve our camp guests. Each year we aim to use as many organic ingredients as possible. Most vegetables and dairy products will be organic.

Fish and chips?

Not quite there… We aren’t fanatics about meals, but we like healthy and tasteful food. You can always expect to have a choice of salads and dished without too many calories.

Vegetarian?

As said before Kite WeeQ is a 100% vegetarian menu. If you aren’t a daily vegetarian you can look forward to it, since we can ensure you that our chef does fantastic dishes.

Allergic?

If you have allergies or some kind of intolerance, we make sure that you can enjoy the menu that we serve. As long as you inform us about it during your booking, we will take it into account.  

Bon appetit :-)

Hvor mange deltager?

Hvor mange kan deltage?

Vi har et maksimum på 25 deltagere pr weekend. Ud af de 25, er det muligt for 12 stk at tilkøbe undervisningspakken.

Men hvad med alder?

Sidste år strækte alderen sig helt fra 18-55, så du skal ikke være bange for at være alderspræsident :-)

Hvordan booker jeg?

Du trykker simpelthen bare book på deltagerpakken, og derfra bliver du vist til kassen. Husk at skal du tilkøbe undervisningspakken, skal du vælge begge pakker i din indkøbskurv. Der er ikke muligt kun at booke undervisningspakken, så derfor skal du vælge begge pakker, hvis du ønsker begynderundervisning.

Maden

Vi er så heldige at være nabo til et meget delikat køkken, der alle dage vil sørge for lækker og sund mad både morgen, middag og aften!


 Og hey. Det er den eneste camp hvor vi udelukkende kører med vores mega lækre vegetar menu!

Vi gør en dyd ud af at måltiderne på vores camps er helt i top. Det er en stor del af den sociale tid på camp og derfor skal det selvfølgelig være lige så lækkert som stemningen!

Vi har vores helt egen kok, som sørger for mad til alle måltider. Fortvivl ej! Du kommer ikke sulten i seng, for vi ved hvor meget energi det kræver at gi den gas på vandet.

ØKOLOGI

Hvert år bestræber vi os på at bruge så mange økologiske råvarer som muligt. Størstedelen af de grøntsager og mælkeprodukter som vi serverer er økologiske. Vi bruger naturen som platform til vores camps og derfor skal naturen selvfølgelig behandles ordentligt.

Sovs og kartofler?

Nej, ikke ligefrem... Vi er ikke fanatiske når det kommer til mad, men vi kan godt lide god og sund mad. Forvent at der altid vil være salater og retter uden alt for meget ”krudt” i.

Vegetar?

Kite WeeQ er vores eneste camp som kører med en 100% vegetarisk menu! Om du er vegetar til dagligt er ikke så vigtigt, for vi lover at vores vegetar menu kan tilfredsstille selv den største kødelsker - glæd jer!

Allergi?

Har du allergi eller intolerance for fx gluten, er vi også meget hjælpsomme! Så længe du gør os opmærksom på det, bliver der taget hensyn til det i salater mv.

Glæd dig til spisetiderne

God apetit :-)

Yoga

Morgenyoga er med til at kickstarte dagen, og er en perfekt måde at få gang i systemet og kroppen inden en tur på vandet. Udover kitesurfing vil der hver dag alt efter vejrforholdene være yogaundervisning. Der vil her blive lagt vægt på styrke og udstrækning af specielt de muskler, vi benytter til kitesurfing. Vi vil her arbejde med nogle gode udstrækninger, man nemt kan lave før og efter kitesurfing. Vi har allieret os med kitesurfer og udannet yoga-instruktør Emely Freja, som vil stå for både yoga og kitesurfing undervisning.

Outdoor Wellness

Dansk sommer kan være en kølig omgang, men Lynæs har løst problemet! Vi er nemlig indehaver af et vildmarksbad og en sauna, begge med udsigt til kitespottet. Der bliver uden tvivl tændt op for dem i løbet af weekenden. Hop ind se mere HER

No wind activities

Sker det, at der kommer en dag uden vind, er vi klar med masser af fede no-wind aktiviteter. Der er mulighed for at tage på SUP tur, SUP-yoga, ro i kajak, stå på wakeboard bag båd eller udfordre hinanden i volley. Ellers nyder vi solen, hygger og netværker med hinanden og vores nye bekendtskaber. Vi kommer helt sikkert ikke til at kede os.

Overnatning?

Vi tilbyder en teltplads med havudsigt ved baghaven hos Lynæs Surfcenter. Er du ikke meget for at overnatte i telt, er der omkringliggende B&B’s samt Lynæs Kro, som netop er blevet nyrenoveret. Det er også en mulighed at køre hjem og overnatte, men vi anbefaler at blive hængende, da det i så fald ville tage lidt af stemningen, hvis alle kører hjem og sover.

Hvad skal jeg medbringe?
  • Alt dit kitegrej. Vi anbefaler at du har ihvertfald 2 kitestørrelser med
  • En god flyverdragt eller jakke
  • Yoga måtte
  • Tøj til aktiviteter
  • Natgrej
  • Telt, sovepose mm

Skulle vi have misset noget, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan også tilmelde dig vores facebook side for Kite WeeQ her

Vi glæder os til at se dig!

Emely, Therese & Lynæs Surfcenter

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Lukket - Vi åbner igen i 2020 <3

Caféen åbner fra påske til efterårsferie

Kurser og camps kører fra april til oktober.

Se åbningstider