Grupper

SØGER I UNIKKE OPLEVELSER?

Vi har lavet alt fra helikoptersafari over Halsnæs, til grønlændervendinger i Issefjorden. Vi er passionerede specialister i vandsport, fest og god mad. Er I en større gruppe der skal holde unik og anderledes sommerfest, kick-off, konference, polterabend, tøsefrokost eller lignende, så er Lynæs Surfcenter stedet. Vi laver alt fra helt små privat arrangementer til store firmaevents med aktiviteter, spisning og efterfølgende fest.

INSPIRATION TIL EN AKTIV DAG PÅ VANDET

Vi har mange aktiviteter at vælge imellem. Alt afhængig af arrangementets type, størrelse og budget laver vi den bedste dag for jer! Man kan hurtigt læse sig blind i de mange muligheder, så gør jer selv den tjeneste at se nogle af de film fra vores tidligere events, det giver en god ide om hvad vi laver.

Ud over at tilbyde vores normale aktiviteter til store grupper, har vi gennem mange år finpudset et anderledes og mere utraditionelt teambuilding forløb på stranden, ved vandet og på havnen. Det er et forløb hvis primære formål er at skabe en anderledes oplevelse sammen med dine kollegaer og venner.

En ting vi altid sætter i højsædet, er sikkerhed. Det er vandsport og det kan blive utrygt, hvis man ikke får den rette instruktion. Derfor gør vi hele tiden alt hvad vi kan for at forebygge eventuelle ulykker. Vi ved at du holder af dem du tager med og vi har i sinde at afslutte dagen med samme antal deltagere, som vi startede med. Læs meget mere om sikkerhed her!

[vimeo id=”97701601″]
[vimeo id=”98567367″]

SPIS LOKALE RÅVARER MED UDSIGT OVER FJORDEN

Vi er så heldige at være nabo til et dedikeret køkken, der kun køber fisk på havnen, laver omelet af egne æg og drikker øl fra det lokale bryghus. Vi er tosset med konceptet og får al mad og drikke derfra. I forbindelse det lokale madhus, har vi fået etableret to rustikke selskabslokaler, med plads til henholdsvis 120 og 50 gæster i hver. Det lille lokale er med havudsigt og udgang til vores hyggelige gård, og er derfor det ideele lokale til møde, spisning eller sågar en sommerfest!

DANS MED SAND MELLEM TÆERNE OG DRIK DRINKS I SKYGGEN

De sjoveste fester foregår sjældent i en sportshal, med mobildiskotek og flade fadebamser. Når man holder fest I Lynæs er der ikke sparet på den sydlandske stemning – Den er fuldstændig gratis og man kan ikke vælge den fra. Til kulørte lamper, hører sig selvfølgelig lækre cocktails og velvalgte DJs, der spiller ordentlig musik hele natten.

HVOR SKAL VI STARTE FRA?

Vi lægger stor vægt på den gode oplevelse – derfor er det vigtig at I på forhånd gør jer tanker om hvad I vil prøve, hvilket omfang det drejer sig om, målgruppe og selvfølgelig budget. Er arrangementet mere komplekst, tager vi den hellere over en kop kaffe end en anelang mailkorrespondance. Kontakt johan@surfcenter.dk for at arrangere jeres dag! Husk at se inspiration under:

Sommerfest

Polterabend

Kundearrangement

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

Cafe og udlejning åben hver dag fra klokken 11:00 til 20:00. Burgerbaren er åben hver dag fra 17:00 til 20:00.

Kurser og camps kører fra april til september.

Se åbningstider