Vinterhi

Sommeren er forbi, de lyse timer er færre og roen har for alvor ramt Lynæs – men vi lukker ikke for vinteren, bare rolig! Faktisk udvider vi i år vinteråbningstiderne på Madbaren, så du nu kan komme allerede fra tirsdag aften.

Periode: Vinterhi kører fra d. 23. oktober – 17. december og igen fra d. 1. februar til d. 17. marts

Mad & drikke i vinterhi

Mandag: Lukket

Tirsdag: Fællesspisning klokken 18:00, se menu og køb billet her.

NYT: Du kan nu også komme og spise på Madbaren som almindelig gæst tirsdag selvom der er fællesspisning. NYT: Ugens tavleret starter fra tirsdag og kører indtil udsolgt

Onsdag – torsdag: Almindeligt åben 17:30-22:00

Fredag: NYT: Fredagsbar (happy hour) 15:00-17:00 – Køkken åbner 17:00

Lørdag – søndag: Brunch fra 9:30 / Frokost fra 12:00 / aftenkort fra 17:00

Menuen skifter med årstiderne og i efteråret kører vi med græskar og svampe fra vores lokale gårde. Fra d. 14. november kan du komme forbi med familie, venner og kollegaer til vores take på en julefrokost i hyggelige omgivelser (bare rolig, pizzaovnen er stadig tændt).

Læs mere om jeres muligheder, hvis i er et større selskab, som ønsker privat lokale her.

Aktiviteter i vinterhi

Vinterhi foregår af gode grunde primært på land, her har vi tændt op i saunaen og fyret op i bålet, så I kan få varmen inden, under eller efter I skal ind og spise. Vi har to saunaer som kan bookes på forhånd så og vi har en bålplads som man kan låne gratis som overnattende gæst.

Vi har lige nu 20% på sauna ved booking online – brug koden: vinterhi.

Vi har også jævnligt aktiviteter og events for store og små. Det er ikke noget som kører fast, men følg med i vores kalender, og se hvad der sker i den kommende tid (bliver løbende opdateret).

Vores surfshacks har vinteråbent, og kan bookes alle weekender indtil d. 17 december og igen fra d. 2. februar! Læs mere om vores pakker og tilbud her.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Lynæs Surfcenter er en sommerting og vinteren er anderledes – men det kan noget! Vi har samlet de mest typiske spørgsmål nedenfor, så du forhåbentligt kan blive endnu klogere på hvordan det fungerer når vi går i VINTERHI.

Har I åbent alle dage?

Vi har kortet lidt i åbningstiderne som nu er fra tirsdag – søndag på Lynæs Madbar. Du kan se de specifikke tider her. 

Har Strandbaren åben?

Strandbaren er lukket ned for i år og åbner først til påske. Heldigvis er Madbaren åben tirsdag-søndag, og har en masse spændende arrangementer i vente og nye retter løbenede.

Skal man booke eller kan man bare komme forbi til et glas vin?

Ja, det kan du tro – vi har masser plads i restauranten over vinteren. Vi anbefaler selvfølgelig altid at bestille bord og ellers har vi helt sikker plads i baren eller i pejsestuen.

Alle pladser til fællesspisning vil som udgangspunkt være reserverede til spisende gæster. Det er dog muligt at spise på normal vis i restauranten, trods fællesspisning.

Kan man overnatte

Ja, alle vores surfshacks og bliver stående vinteren over. De kan bookes alle weekender i vores vinterhi periode. Vores pænthouse kan du booke hele året.

Du kan booke og læse mere om overnatning her. 

Kan man booke stedet til arrangementer i vinteren?

Det er muligt at booke både mødepakker og private selskabspakker på Lynæs Madbar.

Læs mere om private selskaber her. Udenfor vores åbningstider kan man booke sig ind på vores mødepakker – det er selvfølgelig også muligt at kombinere med en middag eller aktiviteter. Læs mere her.

Er sauna gratis?

Nej desværre, men du kan nemt booke din helt egen sauna fra bare 350 kr. hvor I kan være op til 12 personer. Vi har lige nu 20% på sauna, hvis man booker online og bruger koden: vinterhi

Læs mere om vores sauner her.

Har I åben for udlejning af surfgear?

Vi tilbyder desværre ikke kurser og udlejning i vores vinterhi periode. Når temperaturen stiger, er vi stærkt tilbage!