KREA WORKSHOPS

Vær med til nogle hyggelige og kreative aftener på Lynæs Madbar!
Vi får en masse dygtige og lokale mennesker forbi i løbet af vinteren, som inviterer til små workshops hver onsdag.
Det er i pejsestuen på Madbaren, og vi garanterer stor hygge og ild i pejsen! Der vil være friske forsyninger i baren, og restauranten er åben, hvis sulten melder sig undervejs.
Information kommer løbende – så hold dig opdateret gennem vores begivenheder på Facebook og på vores hjemmeside.
Tilmelding skal ske hos aktørerne, og vil foregå direkte til dem. Prisen kan varierer fra gang til gang, afhængig af workshoppens omfang.

KOMMENDE DATOER

  • 1. november : Hækling : Lucas. Kl. 18.30-20.30 deltagelse, 50 kroner
  • 8. november : Sting og syg : Amanda. Kl. 18.30-20.30 deltagelse, 50 kroner
  • 15. november : Strik : Åben Kl. 18.30 deltagelse, gratis
  • 29. november : Julekranse : Helene og Signe. kl. 19.00-21.00 deltagelse, 350 kroner
  • 5. december : Lav dit eget julepynt : Helle Unger. kl. 19.00-21.00 deltagelse, 250 kr.
  • 13. december : Lav dit eget julepynt af genbrugsmaterialer : Elsebeth. kl. 18.30 deltagelse, 100 kr.

 

Program
1/11
Hækling med Lucas
Hvis du har lagt vejen forbi Madbaren, har du helt sikkert mødt Lucas. Lucas er lokal og 23 år gammel. Lucas’ store passion er hækling, om det er tøj, tasker eller store farverige vægtæpper – så er det kun fantasien der sætter grænser når Lucas er i gang.
Det koster 50 kroner at deltage og det inkluderer hæklenåle og garn. Han vil undervise i grundteknikken til hækling og komme med gode fif og tips undervejs.
Kom og vær kreativ med os, du er også velkommen hvis du allerede mestrer at hækle og blot ønsker at møde andre med kreative interesser
Tilmelding foregår direkte til Lucas via sms på 61 65 46 13
Vi starter fra kl. 18.30 – 20.30 og vi glæder os til at se jer!
8/11
Sting og syg med Amanda d. 8 november
Vær med til en kreativ aften, når den står på Sting og syg. Der er dømt total krea hygge på madbaren, i pejsestuen, når Amanda kommer forbi d. 8 november.
Vi laver langbord i pejsestuen, med ild i pejsen, når vi skal lave små ophæng, inspireret af Lisbeth Beck Mortensen, fra papirpynt. Der vil være skabeloner til at skære efter, og Amanda har sørget for at der er stof, perler, smuk snor og dimsedutter i lange baner, som du kan benytte til at lave dit eget julepynt.
Derudover vil være friske forsyninger i baren, da restaurant er åbent som normalt, hvis appetitten byder sig.
Deltagelse koster 40 kr.
STED & TID: Lynæs Madbar d. 8 november kl. 18.30
Tilmelding : sker direkte hos amanda på 31 57 12 95
15/11
Strikning 
 
Kom ned og hygge på madbaren, i pejsestuen, til endnu en kreativ aften, hvor vi skal strikke og hækle. Kom om du er nybegynder eller strikker til hverdag. Med ønsket om at skabe lidt aktivitet og nærvær, i de ellers grå og kolde dage, lægger vi op til at samles og mødes over en fælles interesse. Det er denne gang ganske gratis, det betyder at du selv skal finde strikkepindene frem og tage garnet med. Men der er rig mulighed for nye bekendtskaber og møde andre lokale. Så kom som du er eller tag en ven under armen med. Vi glæder os til at se jer.
Deltagelse – Ganske gratis, medbring selv strikketøjet.
TID & STED Lynæs Madbar 15 november kl. 18.30
Tilmelding behøves ikke
29/11
Engmosegaard
Lær at binde din egen julekrans af naturmaterialer

Kom med når vi samles til en hyggelig aften og skruer op for julestemningen. Vi har fået dygtige Helene, som til dagligt er landmand på Engmosegaard, og blomsterbinder Signe ned og holde en workshop på Madbaren, hvor de vil lære os at lave julekranse.

Det foregår i pejsestuen på madbaren klokken 19.00-21.00, og der vil være gløgg på kedlen i baren, hvis nogle bliver tørstige undervejs.

Helene og Signe fortæller:

På Engmosegaard høster vi både friske og tørre materialer fra vores økologiske marker, enge og naturarealer, og samler det hele, så du kan folde din kreative side ud. Lær teknikkerne bag kransebinding, når du binder din egen krans, mens vi står klar med vejledning i det omfang, du har brug for.

Deltagelse koster 350 kr. inkl. alle materialer.

STED & TID: Lynæs Madbar d. 29. november kl. 19-21

Tilmelding på helene@engmosegaard.com

Da vi ønsker et lille hold med tid til fordybelse og vejledning er der begrænset plads.

5/12 - AFLYST

Julepynt – AFLYST

Kom ned og vær med når vi igen samles, på Lynæs madbar, til en aften i julens tegn, når Helle kommer og lærer os at lave de fineste lysdekorationer.
Det er Helle som står i spidsen denne gang og hun fortæller:
Jeg hedder Helle, jeg er 46 år, kæreste med Michael og vi har tilsammen 3 børn. Jeg elsker at være kreativ med mine hænder og at kaste mig ud i nye kreative udfordringer. Mit seneste projekt er, at jeg snart går i luften med KREA-feen, der er en lille virksomhed der kommer til at udbyde kreative workshops, undervisning og krea-fællesskaber indenfor mange forskellige kreative genrer. Jeg håber med tiden at se en masse kreative sjæle i “butikken”.
Jeg har været så heldig at få lov at komme og lave en juleworkshop i Lynæs Madbar og her skal vi kreere flotte lysdekorationer der hygger i den mørke juletid.
Deltagelse koster 250 kr inkl. materialer til 3 dekorationer (excl. batterier).
TID & STED  Lynæs Madbar d. 5. december kl. 18.30-21.00
Tilmelding foregår direkte til Helle, det sker via mobilepay box på 7163XV. (Husk at skrive navn i kommentarfeltet.)
13/12 - AFLYST

Julepynt med genbrugsmaterialer – AFLYST

Denne onsdag er sidste krea workshop på madbaren i 2023 og vi skal igen lave julepynt, men denne gang skal vi lave det ud af genbrugsmaterialer.

Det er Elsebeth, som er står i spidsen for denne aften og hun fortæller:

Jeg er et kreativt menneske, som interesserer mig for mange forskellige udtryk. Til hverdag arbejder jeg mest med grafiske tryk, blindtegning og artist books. Det gør jeg i et værkstedsfællesskab i Lynæs. Min kreativitet melder sig også, når jeg støder på materialer, der er ALT for gode til at smide ud!!! Det er især pap og papir fra aviser, kasser, æggebakker og andet emballage. Den gnist der tændes, er en nysgerrighed efter at se, hvad der kan komme ud af noget, der alligevel bare skulle smides ud.  Ud af “ingenting” har jeg bl.a. opfundet flere slags julepynt.
Den 13 december kan du forme et fint stykke julepynt af strimler af tykke papplader, der skulle smides ud fra et autoværksted. Det sjove ved pap er, at når det skæres ud og males, får det nærmest nyt liv. De mange hulrum i pappet bruges til at trække lange sytråde igennem, i sirlige mønstre og farver. En perle kan sættes på som kronen på værket. Det er enkle materialer, som med lidt fingerfærdighed kan blive til dit eget unikke juletræs- eller vinduespynt.
Deltagelse koster 100 kr. inkl. materialer.
STED OG TID: Lynæs Madbar d. 13 december kl. 18.30
Tilmelding til Elsebeth på tlf. 30244826.