Cichosz intimkoncert med fællesspisning torsdag d. 14. nov.

Gør jer klar til en aften i musikken, madens og fællesskabets tegn, når Cichosz (si*kos) samler godtfolk fra Lynæs og omegn på langborde til en spændende intimkoncert du helt sikkert ikke har prøvet før!

Info

Melodierne er smukke, teksterne dybe og på dansk – begge med en hjertelig humor, som fra start til slut holder et varmt og fast greb om publikum. Et musikalsk lån fra den danske sangskat, krydret med en fællessang eller to, pryder også sætlisten. Langbordene står klar, og publikum sidder side om side med orkesteret, der i stedet for en scene har placeret sig blandt publikum, hvilket sender dig hjem med en koncertoplevelse du med garanti ikke har oplevet før.

Cichosz: For mig er en koncert allerbedst, når man som publikum føler sig inkluderet, bliver rørt, får grinet og skrålet højlydt. Derfor er mine optrædener altid fyldt med overraskelser og anekdoter, små rekvisitter og sanghæfter, der sørger for at min koncert bliver en nærværende oplevelse.

Bag kunstnernavnet Cichosz (si*kos) finder du sangerinden og sangskriveren Christina Cichosz, der til dagligt også arbejder som indspilningsleder på alskens TV-produktioner. Efter en del år som sangerinde i flere coverbands og korpige for div. danske artister (Kærså Brdr., Rasmus Walther, Wafande m.fl.) udgav hun i 2021 debutalbummet “Morgenfruen”, der senest blev opfulgt af singlen “Hvor intet sker” som P4 i efteråret 2023 tog kærligt imod.

Med sig i sit fremragende orkester har hun;
Tromme og kapelmester: Johannes Gissel (Chasing Grace, The Billy Surfs mf.)
Keyboard: Christoffer Magdalus (Fyr & Flamme, The Pink Floyd Project, Danseorkesteret mf.)
Guitar: Noah Rosanes (Nelson Can, Tamra Rosanes, Simon Lynge, Johan Kolstrup mf.)
Bas: Jonas Wegner (Østmøn Band, Rumhund mf.)

En lille teaser for hvad du kan forvente;

 

Vi åbner dørene klokken 17:30 og du skal sidde til bords senest klokken 18:30. Menuen lyder på;  Kalkun  med bagte løg – hertil en estragoncreme. Stegte kartofler på rygeost og en salat med årstidens grønt. På bordene er selvfølgelig også vores hjemmebagte surdejsbrød og marineret oliven.

Pris inkl. middag, musik, velkomstbobler og vand på borde; 295,- pp

Obs. restauranten er lukket for normal service og det er kun muligt at deltage ved at købe billet.

Køb billet