Akustisk Aften

I løbet af sæsonen holder vi løbende akustiske aftner. Det starter klokken 20:00 og så bliver der jammet stille og roligt derudaf herfra. Hvis du vil spise inden kan du droppe forbi til mad ellers er du altid velkommen til at komme forbi til et glas vin uden booking (vi har kun walk-in pladser). Progammet bliver løbende opdateret og der er gratis entré.

01/10/22 Alexander Grandjean

Alexander Grandjean og Frederik Damhus spiller akustisk intimkoncert på Lynæs Surfcenter lørdag d. 1. oktober. De to danske singer-songwritere inviterer publikum ind i hvert deres musikalske univers og spiller hvert deres sæt med originale folk-/popsange og medrivende fortællinger.
 
Alexander blander drømmende og melankolske stemninger. Sangene handler om kærlighed, coming-of-age samt lysten til at opleve verden. Alexander har en baggrund som producer og sangskriver; han har skrevet og produceret for andre kunstnere i 10 år (bl.a. Ankerstjerne, Freja Kirk, Joey Moe og Sivas). I 2021 påbegyndte han sit soloprojekt og har netop udgivet sit tredje album, Lost Minds, som pt. er i rotation på P5.
 
Frederik leverer en dynamisk, Nashville-inspireret blanding af eftertænksomme ballader, fængende historier og popsange, man kan synge med på. Frederik har spillet mere end 1.000 koncerter i Danmark og leverer et imponerende show hver gang. Forvent to intime og medrivende musikere på internationalt niveau. Glæd dig til en aften i godt selskab.