Day Camp 

Surf camp for børn i alderen 10 til 14 år uden overnatning.

Er du mellem 10 og 14 år, og er du vild med surfing, sommer og nye venskaber? Så skal du helt sikkert tilmelde dig Lynæs Surfcenter’s Day Camp. Her får du lov at prøve kræfter windsurfing, kitesurfing, kajak, SUP og meget mere. 4 dage med sjov og ballade på vandet.

Introduktion til Kitesurifng

RIB Båd

Stand Up Paddle

Konkurrencer

Windusrifng

Masser nye venner!

PROGRAM

Vores Day Camp kører mandag til torsdag fra kl 09:00 til 15:00. Vi mødes ved Lynæs Surfcenter om formiddagen, hvor instruktørerne gennemgår dagens program.

Programmet for dagene, kan variere alt efter vejret, men du kan regne med at vi kommer rigeligt på vandet!

Mandag

Gennemgang af sikker færden på vandet – hvad skal jeg vide ?

Instruktion til windsurfing i små hold

Tirsdag

 Undervisning i Kajak og Stand Up Paddle

Onsdag

Instrduktion til kitesurfing – Trainer kite, bodydrag

Torsdag

Store legedag! Den står nemlig på badering og speedbåd. 

 

Hvad skal jeg medbringe? 

Da det er uden overnatning, skal i kun medbringe det aller vigtigste når man skal på vandet. Vi anbefaler at alle deltagere har våddragt. Har man ikke sådan en, er der mulighed for at leje en når du booker, eller ved ankomst. 

Men husk! 

  • Badetøj 
  • Håndklæde 
  • Våddragt (Hvis det haves)
  • Vådsko (Hvis det haves)
  • Madpakke 
  • Drikkedunk
  • Svømmevest (Hvis det haves)

Det er obligatorisk at bære svømmevest under alle aktiviteter på vandet. Hvis man ikke ejer en svømmevest, stiller vi en til rådighed. 

Der ud over er det altid godt at have lidt lommepenge med, da vi har cafe oppe ved surfcenteret. 

Til de helt unge 

Day Camp er et nyt koncept, som gør at vi kan invitere unge vandhunde helt ned til 10 år med på vores aktiviteter. Vi går meget op i sikkerhed, hvad angår vandsport, hvorfor det er et punkt som vi hele tiden evaluerer. Især de unge kræver ekstra opmærksomhed og vi beder jer derfor læse vores standardtilmelding for ungdomscamps, da det er et krav fra vores side, at de lidt erfaring med at færdes på vandet. 

Til de helt unge deltagerer, som måske er lidt usikre på det at være for sig selv, er man som forældre velkommen til at være med på sidelinjen. Alle aktiviteter foregår på lavt vand og med svømmevest. 

Vil du vide mere om hvorfor Lynæs er et fantastisk sted at starte sin surfkarriere, kan du læse mere om vandsport og sikkerhed her 

Mød Martin

Vi vælger kun de bedste instruktører til vores camps! Day Camp styres benhårdt af vores grand old man, Martin Jensen. Martin har været instruktør hos Lynæs Surfcenter i mange år og har en fortid i Militæret. Trods en fortid med meget disciplin, er Martin et stort legebarn, som elsker at dele sin passion for vandsport og især kitesurfing med deltagerne på vores camp. 

Day camps 2020

13.-16. juli (10-12)

20.-23. juli (12-14)

27.-30. juli (10-12)

Pris

DAY CAMP

1.395,-

4 dage med undervinsing i Windsurfing, Kitesurfing, Stand up paddle og Kajak 
Professionelle instruktører 
Nye venner! 
 
 

Arranger din egen camp?

?,-

Lyder Day Camp som noget der kunne være interessant for klassen eller klubben, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet weekend.

Kontakt


Krav til deltager?

  • Du skal være mellem 10 og 14 år gammel 
  • Du skal kunne svømme uden svømmevest
  • Du skal være klar på nye oplevelser og nye kammarater :-)

*Vær opmærksom på at instruktørerne forbeholder sig retten til at hjemsende en deltager, såfremt det vurderes at han/hun ikke har lyst til at deltage i de planlagte aktiviteter, og eller udviser dårlig adfærd over for enkelte deltagere eller hele gruppen. Vores instruktører er ikke uddannet pædagoger, men folk med passion for vandsport, der elsker at skabe unikke oplevelser for vores deltagerer :-) 


Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

CAFÉEN ER LUKKET INDTIL PÅSKE

Kurser og camps kører fra april til september.

Se åbningstider