Pop-up Restaurant fra d. 29. juni til d. 7. august 2022

Fasangårdens Taverna @ Lynæs Madbar

Til daglig huserer Fasangården under bøgetræerne i Frederiksberg Have, men fra d. 29. juni til d. 7. august bliver haven skiftet ud med havnen, når de indtager Lynæs Madbar med deres Taverna. Vi er enormt stolte af at få så fint besøg på Madbaren og vi glæder os til at vi allesammen skal en tur sydpå med Fasangårdens græske kok Maria Lesi, der har sammensat en menu med afsæt i middelhavskøkkenets traditioner. I en stemning af surfvibes, saltvand i håret og sprødstegte blæksprutter, er der lagt op til smagsoplevelser som man ellers skal rejse langt for at fornemme. Fasanteamet sørger for liflige sommerretter à la carte bestående af bl.a. grillede og bagt fisk direkte fra gløderne, friskfangede fjordrejer fra den skvulpende Isefjord og lokalproducerede vine.

Køkkenet har åbent til frokost og aften og vil udover de daglige, delevenlige meze også servere græske klassikere som souvlaki, hjemmebagt fladbrød, fuldfede oliven og kølig tzatziki – og figner, ferskner, dryppende vandmelon og hvad de nu får fingrene i. Vi anbefaler at du booker bord inden ankomst, der bliver helt sikkert rift om pladserne!