Fællesspisning

Kig forbi til fællesspisning i Lynæs Surfcenter hver tirsdag og torsdag!

Vi samles over et godt måltid mad, hver tirsdag og torsdag, hvor du kan få hilst på lokale venner og lige få vendt verdenssituationen. Vi sørger for et lækkert måltid mad, så det eneste du skal bekymre dig om, er at få bestilt fadbamserne i baren.

Fællesspisning er en af vores yndlingsaktiviteter her i Lynæs! Her kommer vi hinanden ved over et godt måltid mad og ja, så er det bare vildt hyggeligt!

Konceptet er kort og godt at du køber billet til de antal personer du ønsker at komme til fællesspisning med, møder op på den pågældende dato, køber dine drikkevarer i baren og får serveret et lækkert måltid mad sammen med alle de lokale, for bare 89 kr! BEMÆRK: Ønsker du at sidde sammen med bestemte personer, bedes du angive navn på den person, der har booket i eget navn. Så sørger vi for at I kommer til at sidde sammen.

Dørene åbner kl. 17.00 og maden serveres kl. 18.00. Check in under halvtaget.

Kom gerne i god tid og ikke for sent og HUSK: En fællesspisning er ikke en restaurant, det er en fællesspisning, hvor vi spiser sammen, hygger sammen og rydder op sammen.

MENU

Uge 37:

Torsdag: Lasagne puttanesca // hjertesalat med fløde-sennepsdressing og braiseret fennikel.

Uge 38:

Torsdag: Kalkun cuvette eller selleri med citron og timian // beluga-linsesalat med tomat og feta, bagte gulerødder med spinat og mandler.

Uge 39:

Torsdag: Fyldig gullash med oksekød eller svampe // mashed potato bake med cheddar og grøn salat med sennep- balsamico vinaigrette.

————–

Pris per person: Voksen: 89 kr. / Barn u. 12 år: 55 kr. 

KØB BILLET

Ved selskaber på mere end 10 personer, kontakt os venligst på info@surfcenter.dk

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jeg er vegetar - er der noget for mig?

Ja, det kan du tro! Der er mulighed for at vælge vegetar-billet, når du køber billetter.

Er der børnemenu?

Nej. Til fællesspisning spiser vi det samme. En børnepris er bare et udtryk for at portionen er lidt mindre.

 

Er der bordservering?

Ja – alt maden serveres family style ved bordene. Det betyder at hvert bord får maden serveret på fade til deling. Det forventes dog at man selv hjælper til med oprydning, da dette er en fællesspisning og ikke en restaurant.

Drikkevarerne skal du selv bestille og hente i baren.

 

Er der dessert og kaffe med?

Billetten indeholder kun adgang samt et måltid mad til fællesspisning. Dertil vil det være muligt at tilkøbe kaffe/the og dessert i caféen på selve dagen.

Jeg kan ikke komme alligevel, hvad nu?

Vi refunderer ikke billetter til fællesspisning, men du er velkommen til at give den til en anden.

Fællesspisning går under kategorien “events” (arrangementer), hvor det ikke er muligt at refundere. Du kan læse vores forretningsbetingelser her.

Skal jeg købe billet inden eller kan jeg bare dukke op?

Du skal købe billet inden. Du kan købe dem lige her.

Du kan købe billetter op til 2 timer inden start, hvis der er plads.

Skal jeg vise billet når jeg kommer?

Ja. Du skal checke ind hos vores vært ude under halvtaget i serveringsområdet, hvor vi tjekker billet og viser dig, hvor du skal sidde. Herefter kan du tage plads, gå i baren og vente på at vi serverer maden – kl. 18 nul dut.

Kan man købe maden som takeaway?

Desværre. Fællesspisninger er noget vi gør sammen, ikke hver for sig 🙂