Danmarks mindste sankthansbål i Lynæs

2020: Ligesom alt andet har været vendt på hovedet i 2020, så får sankthansaften også en tur i maskinen. Af respekt for og hensyn til regeringens retningslinjer for større forsamlinger vil vi derfor gerne invitere jer alle sammen til en aften rundt om Danmarks mindste sankthansbål i Lynæs – hver for sig. Konceptet er simpelt: Du skal prøve at lave det mindst mulige bål, der brænder i minimum 10 minutter*. Forsøget starter klokken 19:30, og bagefter holder Anja Rosengren en lille båltale. Efter båltalen kommer der alletiders DJ, som holder gang i festen på årets lyseste dag! Så bliv endelig hængende, og snup en drink og lidt mere lækker stemning.

Det mindste bål, som har været tændt i 10 minutter, vinder et gavekort på 500,- kroner til Lynæs Surfcenter!

Du SKAL tilmelde dig Facebookbegivenheden for at få adgang til Lynæs Surfcenter efter klokken 17, da pladsen bliver lukket af grundet kontrol af antal mennesker pr. kvadratmeter. Du kan komme, uanset om du vil give den et skud med et mikrobål eller ej 🙂

Café, bar og foodtruck har åbent fra klokken 12:00, og vi lukker klokken 00:00! Vi glæder os til at se jer og jeres kreative bud på, hvordan man kan lave Danmarks mindste sankthansbål – hver for sig!

*Præcise regler for konkurrencen:

– Dit bål skal være tændt i minimum 10 minutter for at være kvalificeret (synlige flammer)
– Du må ikke tilføre materiale til bålet, efter det er blevet tændt
– Du må  bruge maksimum 30 sekunder på at tænde bålet
– Stearin/paraffin/tændbriketter er ikke tilladt som materiale
– Bålet skal være opstillet på en tallerken i rækken af bål gennem vores have

OBS: Du skal medbringe dit eget materiale til at lave bålet (fx kviste, brænde, avispapir og lighter).

Vi vælger vinderen ud fra et kvalificeret skøn 😉