Windsurf

Kurser og udljening

Kurser fra 495,-
Udlejning fra 175,-

Windsurfing er en hybrid mellem sejalds og surfing som vi kender det. Udelukkende ved hjælp af vindens kræfter, kan man som windsurfer, bevæge sig op på hastigheder mellem 20 og 30 knob. Sporten kræver tålmodighed og mange timer på vandet før man kommer op i fart, men når man får sin første planende tur, er der med armene over hoved når sejlet rammer vandet. Følelsen af frihed og fart er helt unik for sporten.

Hvordan kommer jeg igang?

Er du interesseret i at komme på vandet med sejl og bræt, så er du kommet til det rette sted. Vi laver windsurf kurser fra dag til dag, med det forbehold at vejret passer. Vi har en række forskellige undervisningstilbud herunder, dagskurser, weekendkurser og camps. På kurserne bliver der bl.a. undervist i vigeregler, start og vendinger. Har du allerede været på kursus og er selvkørende, så har vi også windsurf udlejning.

HVORFOR WINDSURF KURSUS HOS LYNÆS SURFCENTER?

- Fordi det gør Thomas Uhrskov :-)

Hvor gammel skal man være?

Alders begrænsningen på windsurfing går på hvornår man kan hive sit sejl op af vandet. Vi har derfor ingen aldersbegrænsning på kurserne, men du skal kunne hive dit eget sejl op (vi har ned til 2.6 m2) - og hvis du ikke kan hive dit sejl op, så skal du hjem og spise mere rugbrød og tage massere armbøjninger. Lynæs er Danmarks suverænt sikreste sted at øve windsurfing på, fordi der er så lavt så langt ud (se vandsport og sikkerhed). Vi lover at vi passer på dig som var du vores egen!

NB: Hvis du går i 3-10 klasse så tjek vores Junior og Ung- camps ud - det er 3 dage med vandsport og nye venner! Tjek sommercamp kalenderen her

Mellem 10 og 17 år?

Så tjek vores junior og ungdoms camps - der er windsurfing på programmet!

Læs mere

Windsurf Kurser

Vi tilbyder en række forskellige begynderkurser. Noter at det er begynderkurser og udstyret ligeledes er til begyndere. Skal du have mere "avanceret" undervisning i fx vandstart, trapez og jibes, så anbefaler vi at booke en privat instruktør.

Introkursus

595,-

3 timers undervisning
Begynder windsurf rig
Våddragt, sko og redningsvest

Weekendkursus

1.095,-

2 x 3 timers undervisning
Begynder windsurf rig
Våddragt, sko og redningsvest

Privat kursus (4 pers.)

2.495,-

3 timers undervisning
4 x Begynder windsurf rig
4 x Vårddragt, sko og redningsvest 
+ 400,- for ekstra pers.

Book ekspert hjælp

Skal du have tips og tricks til strandstart, trapez-teknik, vandstart eller vendinger? så kan du leje en privat instruktør. Vores instruktører har mange års erfaring og vil helt sikkert kunne guide dig i den videre i sporten. Vi hjælper dig også gerne med tips og tricks til tilrigning af ældre udstyr samt opfriskning af teori og sikkerhed.

1 time (eget udstyr): 595,-
3 timer (eget udstyr): 1.295,-

1 time (vores udstyr): 645,-
3 timer (vores udstyr): 1.695,-

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

Kurser og camps kører fra april til september.

Cafe og udlejning åbner fra maj til september (udlejning kan ske uden for åbningstiderne)

Se åbningstider