STAND UP PADDLE BOARDING (SUP)

Introkursus 345,-
Udlejning fra 125,-

SUP er en forkortelse for Stand Up Paddling og det har intet at gøre med at være sjov, men det er mega sjovt! Helt nøjagtigt betyder SUP, at man står op på et surfbræt og padler sig frem med en åre / paddel.

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?

Du kan godt selv prøve kræfter med SUP surfing, specielt i Lynæs - det store lavvandareal gør det nemt og sikkert for nybegyndere at prøve sig frem. Vil du gerne have en dybere introduktion til positionering, paddelgreb og sejlteknink, så har vi introkurser i hele sommereferien. 

Grundlæggende SUP kursus

345,-

1.5 times undervisning
Begynder SUP + paddel
Våddragt, sko og redningsvest

Vi anbefaler altid at du tager et grundlæggende SUP kursus inden du kaster dig ud i det blå. Hvis du er i tvivl om du er god nok til at leje på egen hånd, så kan du se læringsmålene for vores kurser her:

Jeg kan:

  • Holde balancen selvom der er bølgegang
  • Sejle op mod vinden
  • Kravle op på boardet på dybt vand
  • Tage forskellige stillinger på boardet uden at falde i vandet

Jeg ved

  • Hvad jeg skal gøre hvis jeg driver til havs
  • Hvilke forhold jeg kan sejle i på mit niveau
  • Hvordan jeg kommer videre med SUP

Jeg har prøvet

  • At lave en speed vending

Det grundlæggende kursus får dig sikkert og korrekt i gang på SUP'en. Du bliver undervist i balance, greb, teknik, vand og vejrforhold - efter kurset er du i stand til at færdes sikkert på vores lavvandsareal. Det tager i alt 1,5 time.

Historien om SUP surfing

SUP er opstået på Hawaii, hvor surf-instruktørerne står på brættet for at holde overblik over deres elever. Sporten har nu udviklet sig i mange retninger og er blevet et populært alternativ til kajakken. SUP kan udøves på fladt vand og i bølger, af både børn og voksne. Det er en unik mulighed for at opleve naturen fra en anden side end den man plejer, samtidig med at man træner kroppens coremuskulatur. Man skal lige lære at finde balancen på brættet og det er derfor meget naturligt at falde i vandet de første par gange. Progressionen er hurtig, og man kan hurtigt få en god og anderledes oplevelse på vandet. SUP udover at være en fantastisk balance træner, et rigtig godt alternativ for wind- og kitesurferen når vinden ligger sig.

Inspiration

SUP polo

Perfekt til polterabend, herredag, pigemiddag og andre gruppe aktiviteter. 

Pakkepriser

Vi har meget mere end bare en SUPs. Vi har kombineret nogle af de mest gængse aktivitetskombinationer lavet en god samlet pris pr. person.

Budget

295,-

Pris pp. ved 10 pers.
1.5 times undervisning
Sups og våddragte
 

Luksus

495,-

Pris pp. ved 10 pers.
Budgetpakken
+ 2 timers wellness
+ Frokost
 

All in

X.XXX,-

Luksuspakken
+ Middag
+ Overnatning
+ Brunch

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

CAFÉEN ER LUKKET INDTIL PÅSKE

Kurser og camps kører fra april til september.

Se åbningstider