SUP surf

Stand up paddele

Intro Kursus 345,-
2 times udlejning 175,-

SUP er en forkortelse for Stand Up Paddling og det har intet at gøre med at være sjov, men det er mega sjovt! Helt nøjagtigt betyder SUP, at man står op på et surfbræt og padler sig frem med en åre / paddel.

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?

Du kan godt selv prøve kræfter med SUP surfing, specielt i Lynæs - det store lavvandareal gør det nemt og sikkert for nybegyndere at prøve sig frem. Vil du gerne have en dybere introduktion til positionering, paddelgreb og sejlteknink, så har vi introkurser i hele sommereferien. 

introkursus

345,-

1 times instruktør
2 timers begynder SUP
2 timers våddragt, sko og redningsvest
 

Book introkursus

Introkurset får dig sikkert og korrekt i gang på SUP'en. Du bliver undervist i balance, greb, teknik, vand og vejrforhold - efter kurset er du i stand til at færdes sikkert på vores lavvandsareal. Det tager i alt 2 timer, hvor den første time er med instruktør - derefter har du udstyret en time til at øve selv. Du kan også prøve kræfter med Stand up paddling på egen hånd og leje en SUP.

Historien

SUP er opstået på Hawaii, hvor surf-instruktørerne står på brættet for at holde overblik over deres elever. Sporten har nu udviklet sig i mange retninger og er blevet et populært alternativ til kajakken. SUP kan udøves på fladt vand og i bølger, af både børn og voksne. Det er en unik mulighed for at opleve naturen fra en anden side end den man plejer, samtidig med at man træner kroppens coremuskulatur. Man skal lige lære at finde balancen på brættet og det er derfor meget naturligt at falde i vandet de første par gange. Progressionen er hurtig, og man kan hurtigt få en god og anderledes oplevelse på vandet. SUP udover at være en fantastisk balance træner, et rigtig godt alternativ for wind- og kitesurferen når vinden ligger sig.

Inspiration

SUP polo

Perfekt til polterabend, herredag, pigemiddag og andre gruppe aktiviteter. 

Pakkepriser

Vi har meget mere end bare en SUPs. Vi har kombineret nogle af de mest gængse aktivitetskombinationer vi har og pillet lidt ved den sammenlagte pris.

Budget

2.995,-

1 instruktør 2 timer
10 sups 2 timer
10 Våddragte
 

Book

Luksus

4.995,-

Budgetpakken
+ 2 timers wellness
+ Frokost (10 pers.)
 

Book

All in

X.XXX,-

Luksus-pakken
+ Middag
+ Overnatning
+ Brunch

Book

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

Kurser og camps kører fra april til september.

Cafe og udlejning åbner fra maj til september (udlejning kan ske uden for åbningstiderne)

Se åbningstider