Kitesurf

Tag et kitesurfkursus på Danmarks bedste kitesurfspot!

Du kan både blive certificeret på lavt og på dybt vand, og du får hele vejen igennem undervisning af professionelle instruktører. Vi har kitekurser og kitecamps til alle aldersgrupper og niveauer.

Kitesurf på Lynæs Strand

Du kan komme på kitesurfkursus, fra du er 14, til du er 84. Kitesurf er for alle – unge såvel som gamle, kvinder såvel som mænd! Kombinationen af et lille bræt og en stor oppustelig drage giver et setup, der er kompakt og kan være i bagagerummet på en smartcar.

Det og meget mere har gjort kitesurf til den hurtigst voksende vandsport i historien! Hos Lynæs Surfcenter mærker vi også den stigende interesse for sporten, så hop med på bølgen, og bliv en del af det surfmiljø’et og de fantastiske oplevelser, der venter dig omkring og på vandet 🙂

From zero to hero

Her er dine muligheder for at kitesurfe i Lynæs

Du har grundlæggende to muligheder for at lære at kitesurfe i Lynæs:

Kitecamp –  Tilmeld dig en af vores mange Kite & Board Camps, her får du en hel weeekend med kitesurf, mad, overnatning og max hygge i de sene timer! – Vi anbefaler vores altid vores kitecamps hvis du gerne vil få det hele med på én weekend og er socialt anlagt – Vi laver camps for en masse forskellige målgrupper og niveauer, læs mere her!

Kitekursus: Book et kitekursus, her vælger du selv antal personer pr. instruktører, datoerne er mere flexible og der er fokus på det lige netop du / I mangler at få styr på! – Vi anbefaler kitekurser til de utålmodige, større grupper eller dem der skal have finpudset specifikke elementer. Læs mere om vores forskellige kitekurser her.