Tag på kitesurf kursus

Lær at kitesurfe og kombiner adrenalin og frihed på et niveau, alle kan være med på.

Du kan komme på kitesurf kursus fra du er 14, til du er 84 - kitesurfing er for alle, unge såvel som gamle, kvinder såvel som mænd! Kombinationen af et lille bræt og en stor oppustelig drage giver et set-up, der er kompakt, og kan være i bagagerummet på en smartcar. Det og meget mere har gjort kitesurfing til den hurtigst voksende vandsport i historien.

Hvordan kommer jeg i gang?

Kitesurfing er en ekstremsport, og det frabedes derfor på det kraftigeste at gå ud på egen hånd uden certificeret kitesurfundervisning. Dette er både for din egen skyld, men også for de mennesker omkring dig, og muligheden for i fremtiden at kitesurfe på de danske strande. Kitesurfing er IKKE farligt, men man skal lære hvordan man håndtere udstyret, ellers er det.  Første lektion i kitesurfing er; ALDRIG køb en kite uden et kitesurfing kursus!

Hvorfor lige Lynæs Surfcenter?

  • Certificeret Dansk Sejlunion kiteskole
  • 15 timer for 2.595,-

  • Vindgaranti (ingen vind ingen betaling)
  • Lang erfaring og proffetionelle instruktører
  • Altid det nyeste Cabrinha gear
  • Plads til store grupper +20
  • Vi har café, varme bade, sauna og meget mere!

For langt til Lynæs?

Besøg vores kiteskole i København - KITEpro

Samme kurser og priser, bare på Amager og ved Nivå

Kitesurf kurser

Vi laver kitekurser for begyndere og øvede. Vi har som udgangspunkt 4 forskellige modeller som du kan vælge imellem. Der er info og priser under hver, men du har sikkert mange flere spørgmål, dem har vi samlet under ofte stillede spørgsmål

Begynder hold

15 timers undervisning kun 2595,-!

Privat kursus

Book en privat instruktør til dig selv eller din gruppe.

Videregående kitesurf

For dig der har bestået DS 1 og kan klare dig selv men skal have hjælp til det sidste

Kitesurf camps

Vi har kitesurf camps for begyndere, øvede, børn og voksne!

Info og priser

Begynder kitesurfing hold

Kitesurfing begynderforløbet er en super måde at komme i gang med at lære at kitesurfe. Det er hold undervisning, så I er 3 til 4 personer der deler en instruktør. Kurset er et forløb med tre undervisningsgange af 5 timer, altså 15 timer i alt. De tre undervisningsgange bliver lagt i weekender / helligdage løbende ift. vejret inden for den måned som du har valgt. 

Priser 
15 timer: 3.245,- NU: 2595,-

Book kursus forløb

Ved køb af kursus forløb, garanterer vi beståelse af DS 1 niveau

Privat kitesurfing kursus

Privat kursus er for dig / jer der gerne vil hurtigt i gang . Når du booker et privat kursus booker du én instruktør i enten 3 eller 5 timer og du kan vælge at tage kurset 1 til 1 eller med op til 4 personer. Vi anbefaler altid 2 mand pr. instruktør, men hvis I bare skal ud og prøve og have en sjov dag, så kan I sagtens være op til 4 mand om én instruktør. Kurset er inkl. alt udstyr og privat instruktør.

Priser (v. 1 person)
3 timer: 1.695,- 
5 timer: 2.695,-

Tilæg
Ekstra person 3 timer: 300,-
Ekstra person 5 timer: 500,-
Ekstra Kite + bar + board 3 timer: 200,-
Ekstra Kite + bar + board 5 timer: 350,-

Book 3 timer  Book 5 timer  Book forløb

Ved køb af  kursus forløb garanterer vi beståelse af DS 1 niveau

Videregående kitesurfing hold

Videregående kitesurfing er for dig der har bestået DS1 og kan klare dig selv. Videregående kitesurfing foregår i hold, så det er vigtigt at du kan klare dig selv ude i vandet inden du tilmelder dig, da vi ikke kan være ved alle hele tiden. Du SKAL have bestået DS1 for at deltage. Kan du klare dig selv, men mangler DS1, så skal du booke en privat lektion for at få et DS1 diplom. 

Du kan deltage på videregående kitesurfing med dig eget udstyr, men du kan også leje af os. 

Priser
4 timer: 595,- (5 gange for 1995,-)
leje af kite+bar+board: 300,- (kan deles mellem to personer +200 tillæg)
Leje af dragt, sko, trapez, sko, vest 150,- pp

Book kursus Book kursus forløb

Kitesurfing Camp

Vi laver en række kitesurf camps over sommeren. Vi har 3 slags kitesurf camps i år.

Kite camp - 4 dages kite camp + 18

Kite WeeQ - weekend kite camp kun for Qvinder

Young Gun Academy - 5 dages kite camp U18 begynder og pro undervisning

Se tilbud på undervisningsforløb

KOM GODT IGANG MED DANSK SEJLUNION

Vi underviser alle vores kurser efter Dansk Sejlunions standarder, og forsøger altid hurtigst muligt at få dig certificeret. Du er selvkørende på lavt vand, når du opfylder kravene for "kitesurfer 1". Skal du ud og sejle på dybt vand, anbefaler vi, at du som minimum opfylder kravene for kitesurfer 2.

Diplomerne kræver en teoretisk del, som vi gennemgår løbende på kurserne, samt en praktisk del, som ligeledes gennemgås på alle kurser. Diplomet er som udgangspunkt til evaluering, men giver bl.a. adgang til udlejning af kites og deltagelse på videregående hold hos Lynæs Surfcenter

Priser

Kitesurfer 1 teori og praktisk gennemgang 995,- pp (inkl. i undervisningsforløb)
Kitesurfer 2 teori og praktisk gennemgang 995,-pp (inkl. i undervisningsforløb)

Undervisningsforløb

Med garanteret beståelse

Man kan ikke lære at kitesurfe på en dag, det kræver nogle gange at få det helt ind under huden. Vi har lavet nogle forløb, hvor vi garanterer DS 1 diplomet, hvorefter du har mulighed for at deltage på vores videregående hold. 

Begynder forløb

2.595,-

3x5 timers begynder hold
1x DS 1 diplom garanteret
 

Privat forløb

5.295,-

2x5 timers privat kursus
1x DS 1 diplom garanteret
(+1.200,- pr. ekstra deltager)

Videregående forløb

1.995,-

5 x 4 timers videregående undervisning
*DS1 diplom påkrævet

FAQ

Hvor lang tid tager det at blive selvkørende?

Det varierer meget fra person til person, men det tager som regel 10 timer at blive opnå DS1 hvis man er én person og én instruktør. Hvis du er to om at dele instruktør tager det typisk 13 timer. Vi anbefaler typisk individuel undervisning eller to personer på én instruktør, for at få mest ud af timerne på vandet. Med et ikke sagt, at man ikke kan være 4 mand om én instruktør, man har bare mindre kite tid og derfor er læringsprocessen langsommere.

DS1 er kitesurfing på lavt vand og det er fint til at starte i Lynæs. Skal du ud på dybt vand, så skal du have DS2. Du kan læse om DS diplomerne her.

Når du har opnået DS1 kan du de basale kitesurfing færdigheder på lavt vand, men der er mange der stadig oplever at være usikre på at gå ud på egen hånd. Af samme årsag har vi det vi kalder "videregående kitesurfing", som er ideelt for dig der kan "klare" dig selv, men føler dig mere tryg med en insturktør der briefer om dagens forhold, kite str. hvad skal du være opmærksom på, har du rigget din kite rigtigt, hjælp til launch, tips og tricks til board osv. Derudover er det super fordi du lærer en masse på samme niveau at kende :-) Det kan klart anbefales!

Er der noget jeg kan gøre inden jeg kommer på kursus?

Det er altid fint at se en masse videoer på Youtube og læse en masse begynderguides, men kitesurfing er learning by doing. Der er mange af de helt basale ting du ikke forstår før du står med det i hænderne. Med det ikke sagt, at det ikke giver mening at bruge tid på at se Youtube videoer, men vi anbefaler at du kommer på kursus først og så tjekker op på de ting du er i tvivl om efterfølgende. 

Udstyrsguides osv. er geniale på nettet. Du kan bla. tjekke den her

Hvordan foregår et kitekursus?

Hvis du aldrig har prøvet det før, så starter kurset altid på land. På land sætter vi en trainerkite op, som er en lille version af den store kite. Her lærer du de basale færdigheder og det tager ca. en times tid. Vi kører løbende teori, så ikke noget med kedelige teorilokaletimer :-)

Herefter er det direkte i udstyret og ned på stranden og rigge til. Under tilrigningen kører vi en sikkerhedsbrief og herefter er det ud i vandet.

Ude i vandet starter man med helt basale øvelser og kite kontrol og bevæger sig langsomt over til mere action packed øvelser som bodydragging. Man har kun én kite oppe pr. instruktør, da det ikke er muligt at sende to nybegyndere ud med én kite hver og én instruktør. Man kan starte med at undervis med to kites så snart begge er gode nok - det kan varier men typisk 10 timer. 

Har man en kite hver?

Det er kun muligt at undervise med én kite pr. instruktør på begyndervieau, der er derfor mere ventetid jo flere i deler instruktøren. Vi kan kun undervise med 2 kites pr. instruktør når alle elever har et passende niveau. Dette sker oftest først efter 5-10 timer. Vi anbefaler altid 2 og 2 pr. kite, da det bliver meget "intenst" at stå alene med kiten i starten.

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Lukket - Vi åbner igen i 2020 <3

Caféen åbner fra påske til efterårsferie

Kurser og camps kører fra april til oktober.

Se åbningstider