Tag på kitesurf kursus

Lær at kitesurfe og kombiner adrenalin og frihed på et niveau, alle kan være med på.

Du kan komme på kitesurf kursus fra du er 14, til du er 84 - kitesurfing er for alle, unge såvel som gamle, kvinder såvel som mænd! Kombinationen af et lille bræt og en stor oppustelig drage giver et set-up, der er kompakt, og kan være i bagagerummet på en smartcar. Det og meget mere har gjort kitesurfing til den hurtigst voksende vandsport i historien.

Hvordan kommer jeg i gang?

Kitesurfing er en ekstremsport, og det frabedes derfor på det kraftigeste at gå ud på egen hånd uden certificeret kitesurfundervisning. Dette er både for din egen skyld, men også for de mennesker omkring dig, og muligheden for i fremtiden at kitesurfe på de danske strande. Kitesurfing er IKKE farligt, men man skal lære hvordan man håndtere udstyret, ellers er det.  Første lektion i kitesurfing er; ALDRIG køb en kite uden et kitesurfing kursus!

Hvorfor lige Lynæs Surfcenter?

  • Certificeret Dansk Sejlunion kiteskole
  • 10 timer for 1.995,-

  • Vindgaranti (ingen vind ingen betaling)
  • Lang erfaring og professionelle instruktører

  • Altid det nyeste Cabrinha gear
  • Plads til store grupper +20
  • Vi har café, varme bade, sauna og meget mere!

For langt til Lynæs?

Besøg vores kiteskole i København - KITEpro

Samme kurser og priser, bare på Amager og ved Nivå

Kitesurf kurser

Vi laver kitekurser for begyndere og øvede. Vi har som udgangspunkt 4 forskellige modeller som du kan vælge imellem. Der er info og priser inde under hver, men du har sikkert mange flere spørgmål, dem har vi samlet under ofte stillede spørgsmål

Begynder hold

10 timers undervisning kun 1995,-!

Privat kursus

Book en privat instruktør til dig selv eller din gruppe.

Makker kursus

For dig der gerne vil lære at kitesurfe med en makker

Kitesurf camps

Vi har kitesurf camps for begyndere, øvede, børn og voksne!

KOM GODT IGANG MED DANSK SEJLUNION

Vi underviser alle vores kurser efter Dansk Sejlunions standarder, og forsøger altid hurtigst muligt at få dig certificeret. Du er selvkørende på lavt vand, når du opfylder kravene for "kitesurfer 1". Skal du ud og sejle på dybt vand, anbefaler vi, at du som minimum opfylder kravene for kitesurfer 2.

Diplomerne kræver en teoretisk del, som vi gennemgår løbende på kurserne, samt en praktisk del, som ligeledes gennemgås på alle kurser. Diplomet er som udgangspunkt til evaluering, men giver bl.a. adgang til udlejning af kites. Det tager to timer at gennemgå DS1 og to timer at gennemgå DS2 såfremt du opfylder de praktiske krav. Du kan booke 2 timers privat kursus her. Husk at skriv i kommentarfeltet hvis du gerne vil have DS1 eller DS2. 

FAQ

Hvor lang tid tager det at blive selvkørende?

Det varierer meget fra person til person, men det tager som regel 10-15 timer at blive opnå DS1 hvis man er én person og én instruktør. Hvis du er to om at dele instruktør tager det typisk 15-20 timer. Vi anbefaler typisk individuel undervisning eller to personer på én instruktør, for at få mest ud af timerne på vandet. Med et ikke sagt, at man ikke kan være 4 mand om én instruktør, man har bare mindre kite tid og derfor er læringsprocessen langsommere. Du kan booke 10 timer med rabat her.

DS1 er kitesurfing på lavt vand og det er fint til at starte i Lynæs. Skal du ud på dybt vand, så skal du have DS2. Du kan læse om DS diplomerne her.

Når du har opnået DS1 kan du de basale kitesurfing færdigheder på lavt vand, men der er mange der stadig oplever at være usikre på at gå ud på egen hånd. Vi anbefaler at du booker et par timers privat kursus som du kan dele eller tage med en ven hvorefter I kan fortsætte på vandet på egen hånd.

Er der noget jeg kan gøre inden jeg kommer på kursus?

Det er altid fint at se en masse videoer på Youtube og læse en masse begynderguides, men kitesurfing er learning by doing. Der er mange af de helt basale ting du ikke forstår før du står med det i hænderne. Med det ikke sagt, at det ikke giver mening at bruge tid på at se Youtube videoer, men vi anbefaler at du kommer på kursus først og så tjekker op på de ting du er i tvivl om efterfølgende. 

Udstyrsguides osv. er geniale på nettet. Du kan bla. tjekke den her

Hvordan foregår et kitekursus?

Hvis du aldrig har prøvet det før, så starter kurset altid på land. På land sætter vi en trainerkite op, som er en lille version af den store kite. Her lærer du de basale færdigheder og det tager ca. en times tid. Vi kører løbende teori, så ikke noget med kedelige teorilokaletimer :-)

Herefter er det direkte i udstyret og ned på stranden og rigge til. Under tilrigningen kører vi en sikkerhedsbrief og herefter er det ud i vandet.

Ude i vandet starter man med helt basale øvelser og kite kontrol og bevæger sig langsomt over til mere action packed øvelser som bodydragging. Man har kun én kite oppe pr. instruktør, da det ikke er muligt at sende to nybegyndere ud med én kite hver og én instruktør. Man kan starte med at undervis med to kites så snart begge er gode nok - det kan varier men typisk 10 timer. 

Har man en kite hver?

Det er kun muligt at undervise med én kite pr. instruktør på begyndervieau, der er derfor mere ventetid jo flere i deler instruktøren. Vi kan kun undervise med 2 kites pr. instruktør når alle elever har et passende niveau. Dette sker oftest først efter 5-10 timer. Vi anbefaler altid 2 og 2 pr. kite, da det bliver meget "intenst" at stå alene med kiten i starten.

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

CAFÉEN ER LUKKET INDTIL PÅSKE

Kurser og camps kører fra april til september.

Se åbningstider