fbpx

Kom på kitesurf kursus

Lær at kitesurfe og kombiner adrenalin og frihed på et niveau, alle kan være med på.

Du kan komme på kitesurf kursus fra du er 14, til du er 84 - kitesurfing er for alle, unge såvel som gamle, kvinder såvel som mænd! Kombinationen af et lille bræt og en stor oppustelig drage giver et set-up, der er kompakt, og kan være i bagagerummet på en smartcar. Det og meget mere har gjort kitesurfing til den hurtigst voksende vandsport i historien.

KAN JEG IKKE BARE LEJE EN KITE OG GÅ IGANG?

Kitesurfing er som nævnt en ekstremsport, og det frabedes derfor på det kraftigeste at gå ud på egen hånd uden certificeret kitesurfundervisning. Dette er både for din egen skyld, men også for de mennesker omkring dig, og muligheden for i fremtiden at kitesurfe på de danske strande. Youtube har tusinder af eksempler på folk, som har trodset dette råd, og det er ingen hemmelighed, at der sker ulykker med kitesurf. Der er dog ingen grund til bekymring, hvis du blot tager et certificeret kitesurf kursus - Første lektion i kitesurfing er; ALDRIG køb en kite uden et kitesurfing kursus!

KITESURFING KURSUS - STRUKTUR

Det er let at lære at kitesurfe, men du kan ikke lære det på en eftermiddag. Vi har en masse forskellige undervisningsforløb, herunder dagskurser, weekendkurser, opfriskningskurser samt camps. Fremgangsmåden på alle forløb er den samme, og det hele starter på land. Vi har lavet en hurtig outline af dine første dage som kitesurfer herunder.

 • Trainer kite på stranden

  Man skal kunne kravle, før man kan gå. Dette punkt tager normalt en times tid, og gennemgår de basale elementer i at styre en kite.

 • Safety brief

  Efter der er blevet klædt om, står den på tilrigning og safety. De basale elementer i release og sikkerhed bliver gennemgået. 

 • Kite control

  Den store kite har en ekstra dimension til styringen, og man bruger her god tid på at få helt styr på dragen i neutralzonen.

 • Bodydragging

  Når neutralzonen er ved at være under kontrol, er der en række øvelser, hvor man skal have dragen til at trække lidt mere, herunder superman bodydrag, bodydrag og powerstrokes. 

 • Boardøvelser

  Det giver ikke mening at prøve boardet, før man har helt styr på alle de forskellige øvelser, der skal spille sammen for at man kan komme op på boardet. Der er både et bræt og en kite, der skal styres rigtigt, og en krop der skal vægtes korrekt. Det hele øves seperat, før man starter med at prøve at komme op på boardet.

 • Op på boardet!

  Den sværeste del af det hele er selvfølgelig at komme op på boardet. Det kræver tålmodighed og en masse forsøg, men det skal nok lykkes!

Hvorfor lige Lynæs Surfcenter?

 • Certificeret Dansk Sejlunion kiteskole
 • Vindgaranti (ingen vind ingen betaling)
 • Lang erfaring og proffetionelle instruktører
 • Priser fra 795,-
 • Altid det nyeste Cabrinha gear
 • Plads til store grupper +20
 • Lynæs er meget mere end bare surf

For langt til Lynæs?

Besøg vores kiteskole i København - KITEpro

Samme kurser og priser, bare på Amager og ved Nivå

Kitesurf kurser

Spørgsmålet til 1 mio; Hvor lang tid tager det at blive selvkørende? Svar; Det kommer helt an på, hvor mange man er om at dele instruktøren. 

Privat kursus

Hurtigt og intensivt

Makker kursus

Vores anbefaling

Gruppe kursus

Den billigeste start

Kitesurf camp

4 dage med kitesurfing
Privat kursus

Er du hooked på at lære at kitesurfe så hurtigt som muligt? I så fald er et privat kursus det rigtige for dig. Den intense læringsform med kun dig og én instruktør gør, at det kun er dig der sætter grænsen for, hvor langt du kan nå! 

Priser
3 timer: 1.695,- 
5 timer: 2.695,-

Køb en lektionspakke, så garanterer vi beståelse af DS 1 niveau

Læs mere

Makker kursus

Vi anbefaler altid, at man lærer at kitesurfe med en makker. Det giver en god synergi at være to afsted på kursus, og den fremtidige sparring begynder til begynder er super god.

Priser
3 timer: 995,- pr. pers. 
5 timer: 1.595,- pr. pers. 

Som udgangspunkt har du, når du booker et makker kursus, din egen makker med. Hvis du ikke har en makker, så kan du booke makker kursus som "vil gerne have makker", så finder vi en, der passer til dig (vi kan ikke garantere at vi har en, men det har vi som oftest). OBS; der er et adm. gebyr på +100,- på "vil gerne have makker".

Køb en lektionspakke, så garanterer vi beståelse af DS 1 niveau

Læs mere

Gruppe kursus

Gruppe kursus er den billigste måde at lære at kitesurfe på, men det er også den "langsommeste". Vi anbefaler gruppe kursus, hvis I er en større gruppe som kender hinanden, der skal ud og prøve kræfter med kitesurfing. Hvis I vil lære kitesurfing, så anbefaler vi makker kursus.

3 timer: 795 pp 
5 timer: 1.195 pp 

Vi anbefaler max 3-4 pr. instruktør. Er I fx. 5, så anbefaler vi at booke ét makker og ét gruppe kursus. 

Køb en lektionspakke, så garanterer vi beståelse af DS 1 niveau

Læs mere

Brush-up instruktør

Brush-up betaler du kun for instruktøren. Dvs. du skal have ALT udstyr selv. Det er tilladt er være flere om en instruktør, og man kan godt leje fx et ekstra board ind, hvis man endnu ikke har det. Vi kan instruere med alle kitemærker og typer. Vi gør dog opmærksom på, at hvis instruktøren vurderer, at udstyret er så forældet, at det er sikkerhedsmæssigt uforsvarligt, så forbeholder vi os retten til at leje en af vores egne kites ind. Når du booker, bedes du beskrive hvilket udstyr og hvilke størrelser du har, så skal vi nok give et praj om, om det kan bruges eller ej. 

Priser
1 time: 495,-
3 timer 1.295,-

Se pakketilbud

KOM GODT IGANG MED DANSK SEJLUNION

Vi underviser alle vores kurser efter Dansk Sejlunions standarder, og forsøger altid hurtigst muligt at få dig certificeret. Du er selvkørende på lavt vand, når du opfylder kravene for "kitesurfer 1". Skal du ud og sejle på dybt vand, anbefaler vi, at du som minimum opfylder kravene for kitesurfer 2.

Diplomerne kræver en teoretisk del, som vi gennemgår løbende på kurserne, samt en praktisk del der ligeledes gennemgås på alle kurser. Diplomet er som udgangspunkt til evaluering, men giver bl.a. adgang til udlejning af kites hos Lynæs Surfcenter.

Kitesurfer 1, teoretisk og praktisk gennemgang: 795,- pr. pers.
Kitesurfer 2, teoretisk og praktisk gennemgang: 795,- pr. pers

Vi har sammensat nogle pakker med vores kurser, hvor vi garanterer beståelse af kitesurfer 1 diplomet og dermed adgang til fx udlejning af udstyr og deltagelse på intermediate hold i weekenderne.

Garanteret beståelse

Man kan ikke lære at kitesurfe på en enkelt dag, det kræver et par dage eller tre, afhængig af hvor mange man er om at dele instruktøren. Vi har lavet nogle pakker, hvor vi garanterer DS 1 diplomet, hvorefter du her er selvkørende og kan gå ud selv eller melde dig på vores "intermediate" hold.

Privat pakken

5.495,-

2x5 timers kursus
1x DS 1 diplom garanteret

25% på alt 2018 Cabrinha udstyr

Makker pakken

4.295,-

2 x 5 timers kursus
1 x 3 timers kursus
1 x DS 1 garanteret
25% på alt 2018 Cabrinha udstyr

Gruppe pakken

3.595,-

3 x 5 timers kursus
1 x ektra kite og board på sidste kursus
 
1x DS 1 garanteret 

25% på alt 2018 Cabrinha udstyr

* Pakker betales upfront ved 1. kursusstart

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

Kurser og camps kører fra april til september.

Cafe og udlejning åbner fra maj til september (udlejning kan ske uden for åbningstiderne)

Se åbningstider