Kajak

Se fjorden fra den smukkeste vinkel, i rolige omgivelser og uden at komme på åben hav.

2 timers udlejning for 200,- 

Introkursus for 345,-

Kajak hos Lynæs Surfcenter er oplagt, fordi Lynæs Havn ligger ud til et kæmpe lavvandsareal og en smuk lang klint. Du sætter af fra stranden, og her fra har du muligheden for at sejle ned langs fjorden eller op mod Hundested. Lej en kajak så bestemmer du selv niveauet. Selvom det blæser, og du måske aldrig har siddet i en kajak før, så frygt ej, du kan bunde så langt øjet rækker.

Er du til stilhed og idyl på vandet så lej en kajak, det er lige noget for dig! Kajak udlejning kan også ske i Liseleje og Tisvilde - kontakt os for at høre mere.

Lej kajak som nybegynder?

Er du helt grøn når det kommer til kajak, så er der også håb forude. Ved Lynæs strand er der nemlig et kæmpe lavvandsområde, hvilket betyder, at skulle du falde i vandet, er der ikke mere end en meter dybt. Det giver en stor tryghed for begyndere og forældre til børn der skal prøve kræfter med kajaksejlads. Lynæs Strand er kendt som en af de mest børnevenlige strande i Danmark, dette kommer ligeledes førstegangsroere til gode.

Prøv vores nye kajak tur fra Arresø til Lynæs

Oplev skov, by, strand og klint fra kajakken. 

Tag et 2 timers intro kursus

Få de basale teknikker på lavt vand

På nedenstående billede ses, hvordan Lynæs Surfcenter ligger ud til en kæmpe lavvandstange. Det areal inden for de hvide streger omtaler vi normalt "kravlegården". Det er her man bliver sendt ud, hvis man aldrig har prøvet det før. Det giver en stor tryghed at kunne starte på lavt vand og ligeledes vide, at der går en hel kilometer, før man kommer ud på noget, hvor man ikke kan bunde. Vi har kæmpe fokus på sikkerhed og de farer der er involveret, når både børn og voksne er aktive på vandet. Læs mere om vandsport og sikkerhed her


Vi anvender plastikkajakker af mærket Perception, som er kendt for at producere yderst robuste og velsejlende kajakker. Kajakkerne går under det man betegner som en havkajak, og kommer uden ror. Vi råder desværre ikke over kanoer eller kajakker til to, men vi har SUPs som er super gode, hvis man gerne vil have børnene med ud på vandet. 

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

CAFÉEN ER LUKKET INDTIL PÅSKE

Kurser og camps kører fra april til september.

Se åbningstider