Young Gun Academy

YGA er for dig mellem 10 og 18 år som vil blive bedre til kitesurfing – vi har hyret eliten af dansk kitesurfing: Therese Taabel og Rasmus Riber, til at lære dig de sejeste tricks! Udover at blive bedre til at kitesurfe, bliver du også undervist i hvordan du kan blive professionel kitesurfer, tage fede billeder og lave GoPro film! 

YGA 2017 – 25-29 juni

OM CAMPEN

Campen adskiller sig fra vores andre camps (Junior- og Surf Week) på den måde, at denne camp udelukkende er for unge der interesserer sig for kitesurfing. Der er ikke noget krav om at du skal stå fejlfrit, men du skal som minimum kunne det basale inden for kitesurfing 1 ellers bedes du gøre os opmærksomme på det. Du skal også medbringe dit eget kitegear.

Vi har oprettet et lille eksklusivt begynderhold, som bliver undervist helt fra bunden med vores udstyr. Holdet er en del af campen, så det er kun undervisningen der bliver separat. Holdet bookes som ”wildcard” holdet og der er kun 8 pladser – det er først til mølle.

Er du nysgerrig og vil du se med fra de forrige år, så meld dig ind i fores lille gruppe på Facebook

UNDERVISNING

Vi har hooket op med de bedste atleter inden for dansk kitesurifng! Ud over Jeppe og Johan som udgør den lokale kitesurfing elite, så har vi Therese Taabbel og Rasmus Riber til at sørge for at undervisningen rammer selv de aller bedste.
Therese er måske Danmarks sejeste pige. Hun ligger pt nummer 7 på verdensranglisten, har vundet Dm, årets upcoming talent og går stort i alle tricks!

Rasmus er nok det mest berejste menneske inden for dansk kitesurfing og har deltaget i DM i mere end 7 år! Han har teknikken på plads og kender detaljerne for stort set alle tricks. Tjek dem her:

 


Therese og Rasmus vil i løbet af ugen lave undervisning I tips, tricks, freestyle og lir. Derudover vil de om aftenen fortælle røverhistorier om deres rejser og hvordan det er at være med i store internationale konkurrencer.

Ud over Therese og Rasmus har vi en masse andre gæster der kommer og underviser i de lidt mindre actionpræget dele af det at være kitesurfing atlet.

PÅ CAMP HOS LYNÆS SURFCENTER

Har du endnu ikke kitesurfet i Lynæs, så glæd dig! Med en lavvands tange som strækker sig over en kilometer ud i fjorden, er der et kæmpe område, med både lavt og fladt vand. Derudover virker Lynæs i stort set alle vindretninger, på nær NØ og Ø.

Sker det at der kommer dage uden vind, har vi lavet et solidt ”no-wind” aktivitetsprogram; Ud over at man kan nyde solen i vores fatboys, bade ved stranden eller bare lytte til lidt lækker musik på vores store græsareal, så har vi SUP’s, kajakker, båd, tube, banan, wakeboard, vandski, longboards, volleyball, fodbold, basketball og bordtennis til rådighed. Hvis den remse ikke tog vejret fra dig, så er der også lagt op til massere hold konkurrencer og individuel træning i løbet af ugen

Maden

Vi er så heldige at være nabo til et meget delikat køkken, der hele uger sørger for rigeligt at spise både morgen, middag og aften!

PRAKTISK

Aldersgruppen er alle fra 10-18 år (hvis yngre end 12 skal du være fulgt af værge)

Du skal kunne:

– Svømme min. 200m
– Læse kitesurfer 1 diplomet igennem og vurdere ”det har jeg styr på” 

Du skal medbringe:

– Dit kitegrej
– Telt og sovepose (pakkeliste kommer senere)

PRISER

Prisen på grundpakken er 2395,- pr. deltager og inkluderer følgende:

 • Fuld forplejning alle dage.
 • Undervisning I færdigheder op boardet, tips, tricks og freestyle.
 • Fri afbenyttelse af demogear.
 • No wind aktiviteter.
 • Lodtrækning af fede præmier.
 • Det absolut fedeste fællesskab for unge kitesurfere!

Wildcardpakken (nybegynder inkl udstyrs leje) er 3995,-

 • Fuld forplejning alle dage.
 • Undervisning efter Dansk Sejlunions Kitesurfer 1 og 2
 • Alt udstyr (våddragt, sko, trapez, vest, kite og bræt)
 • No wind aktiviteter.
 • Lodtrækning af fede præmier.
 • Det absolut fedeste fællesskab for unge kitesurfere!

Far-pakken 1295,-. Vi har igen i år et stærkt hold fædre der deltager i campen sammen med deres børn. Som “far” på campen er du med på sidelinjen og lader de unge hygge sig. Overnatning og spisning foregår selvfølglig sammen med alle og du er med til at bidrage til den gode stemning!

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Under booking finder du valg af aktiviter: camps > Young Gun Academy. Her skal du opgive alle dine oplysninger, og du vil herefter modtage en beskæftigelses mail, med betalingsoplysninger. “wildcardpakken” og “far-pakken” bookes som tilvalg.

Vi starter Søndag d. 25 juni Klokken 14:00. Derfra arrangeres indtjekning og så snart der er styr på alt det praktiske, hopper vi på vandet! Resten er op til modernatur. Vi slutter igen torsdag d. 29 juni kl 16:00. Du/I vil modtage en mail ca. en uge inden campen, med flere praktiske oplysninger.

Har du spørgsmål til campen er du mere end velkommen til at kontakte os på Info@surfcenter.dk eller tlf: 29 87 77 66  

Vi glæder os til at holde den fedeste sommercamp i selskab med jer! 🙂 Rasmus, Therese, Jeppe og Johan

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Butikken er lukket for i år

Udlejning og kurser sker stadig efter aftale frem til slut Oktober

Se booking for ledige tider.