Surf week

Er du mellem 13 og 17 år, og er du vild med surfing, sommer og nye venskaber? Så skal du helt sikkert tilmelde dig Lynæs Surfcenter’s Surf week 2017. På denne sommercamp får du lov at prøve kræfter windsurfing, kitesurfing, kajak, SUP og badering bag båd. Det bliver tre dage med knald på! 

Der er ikke lagt et fast program, da det som udgangspunkt er modernatur der bestemmer om vi skal ud med båd, sejl eller drage. Det vi kan love er, at der vil være aktiviteter fra tidlig morgen til sen aften - en ting er sikker, du kommer til at sove godt, når du kommer hjem. Vi skal igennem windsurf, kajak, SUP, kitesurf og badering efter båd. Derudover slutter vi vores sommercamp af med et triathlon, hvor I bliver delt op i hold og skal konkurrere indbyrdes i de forskellige discipliner. Når det så er sagt, så er der også maks hygge på programmet – hver aften bliver der fyrret op for film og popcorn eller tændt bål på stranden. Overnatning foregår på vores store græsplæne i egne telte.

!OBS!: Der vil i modsætning til junior campen blive lagt meget vægt på kitesurfing, såfremt vejret er med os. 

Første gang hos lynæs surfcenter ?

Vi har afholdt ungdomscamps i snart fem år og vi nyder det hver eneste gang. Teenageårene er ideelt til at fange interessen for vandsport, og mange af vores deltagerer får som oftest blod på tanden til at gå videre med en sportsgren med vand under fødderne. 

Det er ingen hemmelighed at det kan være farligt at bevæge sig på vandet, derfor er det naturligvis et stort ansvar at have en større gruppe unge på vandsports-camp. Vi er store tilhængere af en fornuftig tilgang til leg på vandet, og dette vil blive et gennemgående tema de vil blive undervist i. Vi har taget vores forbehold og uddannet instruktørstaben i følgende:

 • - Åbent vand livredder
 • - Duelighedsbivis
 • - Førstehjælps kursus
 • - Kitesurf certificeret via Dansk Sejlunion

Derudover er det under alle vandsportsaktiviteter påkrævet at have svømmevest og hjelm på!

Der er lavet en detaljeret sikkerhedsinstruks og beredskabsplan over området. Dette er lovpligtigt i henhold til søfartsstyrelsen nye vedtægter omkring aktivitet på vandet. Læs mere om vandsport og sikkerhed her

Kitesurifng

RIB Båd

Aftenbadning

Strandspil

Windusrifng

Masser nye venner!

PROGRAM

Der vil hver morgen blive serveret morgenmad fra klokken 8:00, i form af den traditionelle, frugt, yougurt, havregryn, müsli, cornflakes osv. Frokosten, hver dag fra klokken 12:00, består af det kolde bord, med alt godt fra pålægshylden på en bund af rugbrød. Aftensmaden, fra 18:00, er en varm ret eller en grillet oplevelse. Derudover er der frugt og saft på kanden, hele dagen.

Aktivitetsprogrammet for weekenden ser således ud (se uddybning under aktiviteter på hjemmesiden):

 • Windsurfing
 • Kitesurfing workshop 
 • Stand up paddle
 • Kajak
 • tube bag båd.
 • Skimboard
 • Longboard, løbehjul, skateboard
 • Div konkurrencer på vandet
læs om maden på camp

Vi gør en dyd ud af at måltiderne på vores camps er helt i top. Det er en stor del af den sociale tid på camp og derfor skal det selvfølgelig være lige så lækkert som stemningen!

Vi har vores helt egen kok, som sørger for mad til alle måltider. Fortvivl ej! Du kommer ikke sulten i seng, for vi ved hvor meget energi det kræver at gi den gas på vandet.

ØKOLOGI Hvert år bestræber vi os på at bruge så mange økologiske råvarer som muligt. Størstedelen af de grøntsager og mælkeprodukter som vi serverer er økologiske. Vi bruger naturen som platform til vores camps og derfor skal naturen selvfølgelig behandles ordentligt.   

Sovs og kartofler? Nej, ikke ligefrem... Vi er ikke fanatiske når det kommer til mad, men vi kan godt lide god og sund mad. Forvent at der altid vil være salater og retter uden alt for meget ”krudt” i.

Vegetar? Vi har som regel altid et par stykker som er vegetar eller veganer med på camp. Da vi har vores egen kok, søger vi altid for at der bliver lavet et lækkert alternativ til kød. Husk at kryds det af når du tilmelder dig. Hvis du ønsker at spise vegetarmenuen under campen, er du også meget velkommen, så længe du husker at krydse det af.  

Allergi? Har du allergi eller intolerance for fx gluten, er vi også meget hjælpsomme! Så længe du gør os opmærksom på det, bliver der taget hensyn til det i salater mv.

Glæd dig til spisetiderne

God apetit :-) 

Hvad skal jeg medbringe? 

Der vil være redningsveste til alle deltagerne. Har du din egen så tag den endelig med! Våddragt of vådsko er ikke et krav, men anbefales på det kraftigste (specielt hvis vejrudsigten lover vind og reng). 

Hvis våddragt og vådsko ikke haves, har vi stort udvalg af våddragter, boardershorts og vådsko i butikken samt mulighed for at leje.

Husk at tjek huskelisten af inden afgang. 

Huskeliste

 

 • Alm. Tøj
 • Liggeunderlag/madras
 • Sovepose/dyne
 • Telt
 • Regntøj
 • Toilettaske
 • Håndklæder
 • Badetøj
 • Badesko / vådsko
 • Solcreme
 • Lidt lommepenge

Surf week 2018

fredag d. 3. august til søndag d. 5. august - Få pladser tilbage

 

Priser

Uanset hvilken camp du vælger, garanterer vi en god oplevelse! 

Deltagergebyr

1.495,-

3 dage med vandsport
Professionel undervisning 
Nye bekendtskaber 
Fuld forplejning
Teltplads 

Arranger din egen camp?

?,-

Lyder Surf Week som noget der kunne være interessant for klassen eller klubben, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet weekend.

Kontakt

Krav til deltager?

 • Du skal være mellem 13 og 17 år gammel 
 • Du skal kunne svømme 200 meter uden svømmevest
 • Du skal være klar på nye oplevelser og nye kammarater :-)

Når du TILMELDER DIG

Under booking finder du valg af aktiviter: CAMP > SURF WEEK. Her skal du opgive alle dine oplysninger, og du vil herefter modtage en beskæftigelses mail, med betalingsoplysninger.

Depositum på 500,- skal falde ved tilmelding på:

Reg nr: 8117
Konto nr: 4058032
Nykredit Bank A/S

I overførslen skal du skrive navn og booking nummer, så vi kan identificere din tilmelding. Din tilmelding er ikke bekræftet før betaling er faldet. Restbeløbet betales 14 dage inden camp start. Du modtager mere praktisk information omkring en uge op til campen. 

Har du spørgsmål til campen er du mere end velkommen til at kontakte os på Info@surfcenter.dk eller tlf: 29 87 77 66  

Vi glæder os super meget til at se dig på vores sommercamp - vi lover fire dage med fuld fart på!

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

Kurser og camps kører fra april til september.

Cafe og udlejning åbner fra maj til september (udlejning kan ske uden for åbningstiderne)

Se åbningstider