Lynæs – Danmarks bedste surfspot

Du sidder måske i din lejlighed i København, eller i dit sommerhus og tænker: “hvorfor skal jeg dog helt til Lynæs for at surfe?” – svaret er nemt, vi har listet 3 gode grunde til at tage til Lynæs herunder:

01 SIKKERHED, SIKKERHED, SIKKERHED

Lynæs er et af de mest sikre steder at færdes på vandet som begynder. Om man er kitesurfer, windsurfer, kajak roer, eller SUP entusiast, så er der plads til alle – og man behøves ikke engang sejle på det dybe. Lynæs har et kæmpe lavvandsareal placeret i en fjord, hvilket gør det nemt at forblive på lavt vand. Er uheldet alligevel ude, så har vi har et godt sammenarbejde med den lokale redningsservice, som kan rykke hurtigt ud i tilfælde af at man skulle drive til havs. – Det lave vand, placeringen inde i en fjord og vores store fokus på sikkerhed, har gjort at vi ikke har haft et eneste uheld på skolen. 

lavvandområde

 

02 LUKSUS SURF

Vi sætter stor værdi i at give dig den bedste oplevelse på vandet – også selvom vinden ikke blæser, det regner eller vejret er koldt og trist. Derfor har du altid adgang til alle vores faciliteter når du booker kursus eller lejer udstyr hos os. Vi råder over: toilet, varmt bad, stor græsplæne, loungemøbler, lækre fatboys, bordtennis, volleyball og et kæmpe halvtag til ly for eventuel regn – alt sammen mindre end 100 meter fra vandet.

03 DU KAN IKKE KØRE FORGÆVES TIL LYNÆS

Der er altid noget at lave i Lynæs, uanset om der er vind eller ej – står du og har booket et kite- eller windsurfkursus, og vinden udebliver, så frygt ej, vi har altid noget at byde på! Vi har bl.a. båd til rådighed, så du kan komme i vandet og øve boardteknik til kite, eller du kan komme på vandski, i tube eller på banan. Vi har også Stand Up Paddles, kajakker og skimboards, som er et godt alternativ hvis vinden udebliver.

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Butikken er lukket for i år

Udlejning og kurser sker stadig efter aftale frem til slut Oktober

Se booking for ledige tider.