Kitesurf rejser

KITESURFING I UDLANDET

Hvis du er godt og grundigt træt at koldt vand, så fat mod, vi arrangerer hvert efterår en tur mod syden for at runde sæsonen af – tjek videoen fra 2015 her:

[vimeo id=”144269787″]

KITE REJSER SOM KONCEPT

Vi gør kun det vi er bedst til, så selve rejseorganiseringen har vi outsorcet til eksperterne. Det har krævet blod, sved og tårer at teste samtlige kitesurf rejser rundt i verden, for til sidst at finde de destinationer, som vi kan stå inde for. Vi har primært valgt på baggrund af vindgaranti, mad, kultur og selve oplevelsen. Vi udvælger hvert år en destination for en kite rejse mod syden. Sidste år blev det til kitesurfing i Egypten, mere præcist endte vi på et meget luksuriøst Yacht Cruise, med en vandtemperatur på 28 grader og en god vindstatistik – det kunne meget vel blive gentaget i efteråret 2016! 2016 turen er endnu ikke planlægt, men følg os på facebook der kommer nyheder om hvor og hvornår vi tager afsted igen.

Kan du ikke vente med at komme afsted? – så hop forbi Lapoints hjemmeside og se hvornår de rejser mod varmere himmelstrøg. Brug koden SURFCENTER når du booker, så er du automatisk med i lodtrækningen om en fribillet! (hver 20’ende får turen kvit og frit)

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Butik og kurser lukket for i år. Vi starter op igen April 2018

Udlejning sker pr. telefon eller mail.