KITE WEEQ

Lynæs Surfcenter & Therese Taabbel præsenter KITE WEEQ – Girls only

Er du også vild med kitesurfing, og vil du møde andre, der er lige så passioneret eller fascineret af sporten? Ønsker du at rykke dit niveau, møde andre piger der kitesurfer, tage dit næste step, eller bare have det sjovt og blive bedre til at kitesurfe? Så er KITE WEEQ noget for dig! I samarbejde med Therese Taabbel præsenterer vi KITE WEEQ. Campen er for alle DK’s seje surf chicks, der elsker at kitesurfe og have det sjovt på vandet. Der vil være mulighed for at presse dit niveau i kombination med god stemning, glæde, grin og dygtige, kvindelige instruktører, der kan give tips, tricks og instruktioner til netop det, du ønsker at arbejde med. Ud over en masse timer på vandet er der god mulighed for at møde nye surf-buddies og skabe et netværk af kvindelige kitesurfere med samme passion for sporten. Hvis du er helt ny og ønsker at lære at kitesurfe, er der mulighed for at tilmelde sig vores Wildcard hold.
Her vil du blive undervist i små grupper og lære kitesurfing helt fra bunden og derfra arbejde dig op til selve kontrollen af boardet. Du vil også blive givet de rigtige værktøjer til selv at kunne tage på vandet.


OBS NY DATO: 8.-10. september 2017 

UNDERVISNING


Vi har sørget for Danmarks bedste kvindelige instruktører, heriblandt Therese Taabbel, som er en af Danmarks sejeste og bedste, kvindelige kitesurfere. Therese ligger netop nummer 7 på verdensranglisten i freestyle. Hun står altid for god stemning og smil på vandet. Therese vil i samarbejde med vores andre seje instruktører stå for tips, tricks og læringsmål for dagene for alle niveauer. Der vil blive arbejdet på at nå dit næste “kitesurfing- mål” inden for trygge rammer i Lynæs. Har du lige lært at holde up-wind, eller ønsker du at prøve kræfter med din første backroll eller unhooked trick, så har du nu muligheden.
På wildcard holdet er der tilknyttet instruktører, som vil stå for undervisningen. Du vil her nå igennem alt det basale som trainer-kite og teori, så du er klar til selv at kunne tage på vandet.
PÅ CAMP MED LYNÆS SURFCENTER


Hvis du endnu ikke har kitesurfet i Lynæs, kan du godt glæde dig! I Lynæs er der en kæmpe lavvands tange, der ligger inde i fjorden. Dette gør, at man kan bunde i hele området, og at vandet er fladt. Forholdene her gør det helt ideelt for nybegyndere at prøve kræfter med kitesurfing eller bare cruise rundt i de lækre forhold.


Maden


Vi er så heldige at være nabo til et meget delikat køkken, der alle dage vil sørge for lækker og sund mad både morgen, middag og aften!
YOGA

Morgenyoga er med til at kickstarte dagen, og er en perfekt måde at få gang i systemet og kroppen inden en tur på vandet. Udover kitesurfing vil der hver dag alt efter vejrforholdene være yogaundervisning. Der vil her blive lagt vægt på styrke og udstrækning af specielt de muskler, vi benytter til kitesurfing. Vi vil her arbejde med nogle gode udstrækninger, man nemt kan lave før og efter kitesurfing. Vi har allieret os med kitesurfer og udannet yoga-instruktør Emely Freja, som vil stå for både yoga og kitesurfing undervisning.

NO-WIND ACTIVITIES

Sker det, at der kommer en dag uden vind, er vi klar med masser af fede no-wind aktiviteter. Der er mulighed for at tage på SUP tur, SUP-yoga, ro i kajak, stå på wakeboard bag båd eller udfordre hinanden i volley. Ellers nyder vi solen, hygger og netværker med hinanden og vores nye bekendtskaber. Vi kommer helt sikkert ikke til at kede os.

PRAKTISK


Hvad skal jeg kunne?
– Som almindelig deltager skal du læse kitesurfer 1 diplomet igennem og vurdere, at ”det har jeg styr på”.
– Derudover skal du kunne svømme minimum 200 meter og være klar på nye udfordringer.
Du skal medbringe:
– Dit kiteudstyr: Kites, board, dragt, evt. vådsko, da der kan være muslinger.
– Telt og sovepose.
– Yoga-måtte eller håndklæde til yoga.
– En god jakke eller flyverdragt, så du kan holde varmen, hvis det skulle blive lidt køligt. PRISER


Grundpakken er 1395,- pr. deltager, og inkluderer følgende:

– Fuld forplejning alle dage.
– Undervisning i færdigheder og boardet, tips, tricks og freestyle.
– Fri afbenyttelse af demogear. – No-wind aktiviteter.
– Det absolut fedeste netværk af kvindelige kitesurfere!

Wildcardpakken (nybegynder inkl. udstyrsleje) er 2995,-
– Fuld forplejning alle dage.
– Undervisning efter Dansk Sejlunions Kitesurfer 1 og 2 diplom
– Alt udstyr (våddragt, sko, trapez, vest, kite og board)
– No-wind aktiviteter.
– Det absolut fedeste fællesskab for DK’s sejeste kitesurfing kvinder


SÅDAN TILMELDER DU DIG


Under booking finder du ”valg af aktiviteter”: camps > KITE WEEQ. Her skal du opgive din nødvendige oplysninger, og du vil herefter modtage en bekræftigelses mail med betalingsoplysninger.  

Du/I vil modtage en mail ca. en uge inden campen med flere praktiske oplysninger.

Vi starter fredag d. 8. klokken 14:00 hvor der arrangeres indtjekning. Så snart der er styr på alt det praktiske, hopper vi på vandet! Resten er op til moder natur. Vi slutter igen søndag d. 10. klokken 16:00.

Har du spørgsmål til campen er du mere end velkommen til at kontakte os på Info@surfcenter.dk eller tlf: 29 87 77 66Vi glæder os til den fedeste weekend med de sejeste kitesurfing piger!

Therese, Jeppe og Johan.

Gå til booking

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Butikken er lukket for i år

Udlejning og kurser sker stadig efter aftale frem til slut Oktober

Se booking for ledige tider.