Junior Camp

Er du i alderen 11-13 og er du helt vild med vand? Så skal du helt sikkert tilmelde dig Lynæs Surfcenter’s Junior Camp. Her får du lov at prøve kræfter med alt slags vandsport i fire dage, sammen med drenge og piger på din egen alder. OBS grundet efterspørgsel, har vi forlænget vores sommercamp en ekstra dag, så der nu er fire dage med fuld fart på! 

Lynæs surfcenter inviterer igen i år børn i alderen 11-13, til fire dages sommercamp med vandsport, leg, hygge og ikke mindst nye venskaber. Ligesom de forrige år, er der ikke fastlagt et program, da det som udgangspunkt er modernatur der bestemmer om vi skal ud med båd, sejl eller drage. Det vi kan garantere er, at der vil være aktiviteter, fra tidlig morgen til sen aften. Vi skal prøve windsurf, kajak, stand up paddle, kitesurfing workshop og badering efter båd! Hver aften er der aftenbadning med efterfølgende surfer film og popcorn. Overnatning foregår i telt, ude på vores store græsplæne. Campen er mønstrer de sejeste unger fra nær og fjern, som skal bruge tre dage ved vandet med en masse jævnaldrene. Tjek filmen fra forrige års camp:

 

Første gang hos lynæs surfcenter ?

Første gang på camp er måske lidt voldsomt, især for de yngste på Junior camp. Vi har afholdt børnecamps i snart fem år og erfaringen siger os, at det er vigtigt at forældre og børn på forhånd har haft snakket om det at sove i telt og være fornuftig hvad aktiviteter i vandet angår.  

Det er nemlig ingen hemmelighed at det kan være farligt at bevæge sig på vandet, derfor er det naturligvis et stort ansvar at have en større gruppe børn på vandsports camp. Vi er store tilhængere af en fornuftig tilgang til leg på vandet, og dette vil blive et gennemgående tema de vil blive undervist i. Vi har taget vores forbehold og uddannet instruktørstaben i følgende:

 • - Åbent vand livredder
 • - Duelighedsbivis
 • - Førstehjælps kursus
 • - Kitesurf certificeret via Dansk Sejlunion

Derudover er det under alle vandsportsaktiviteter påkrævet at have svømmevest og hjelm på!

Der er lavet en detaljeret sikkerhedsinstruks og beredskabsplan over området. Dette er lovpligtigt i henhold til søfartsstyrelsen nye vedtægter omkring aktivitet på vandet. Læs mere om vandsport og sikkerhed her

 

PROGRAM

Der vil hver morgen blive serveret morgenmad fra klokken 8:00, i form af den traditionelle, frugt, yougurt, havregryn, müsli, cornflakes osv. Frokosten, hver dag fra klokken 12:00, består af det kolde bord, med alt godt fra pålægshylden, på en bund af rugbrød. Aftensmaden, fra kl 18:00, er en varm ret eller en grillet oplevelse. Derudover er der frugt og saft på kanden, hele dagen.

Aktivitetsprogrammet for weekenden ser ”forhåbentlig” således ud (se uddybning under aktiviteter på hjemmesiden):

 • Windsurfing
 • Kitesurfing workshop (trainer kite)
 • Stand up paddle
 • Kajak
 • Tube, bag båd.
 • Skimboard
 • Longboard, løbehjul, skateboard
 • Div konkurrencer på vandet

læs om maden på camp

Vi gør en dyd ud af at måltiderne på vores camps er helt i top. Det er en stor del af den sociale tid på camp og derfor skal det selvfølgelig være lige så lækkert som stemningen!

Vi har vores helt egen kok, som sørger for mad til alle måltider. Fortvivl ej! Du kommer ikke sulten i seng, for vi ved hvor meget energi det kræver at gi den gas på vandet.

ØKOLOGI  

Hvert år bestræber vi os på at bruge så mange økologiske råvarer som muligt. Størstedelen af de grøntsager og mælkeprodukter som vi serverer er økologiske. Vi bruger naturen som platform til vores camps og derfor skal naturen selvfølgelig behandles ordentligt.   

Sovs og kartofler?

Nej, ikke ligefrem... Vi er ikke fanatiske når det kommer til mad, men vi kan godt lide god og sund mad. Forvent at der altid vil være salater og retter uden alt for meget ”krudt” i.

Vegetar?

Vi har som regel altid et par stykker som er vegetar eller veganer med på camp. Da vi har vores egen kok, søger vi altid for at der bliver lavet et lækkert alternativ til kød. Husk at kryds det af når du tilmelder dig. Hvis du ønsker at spise vegetarmenuen under campen, er du også meget velkommen, så længe du husker at krydse det af.  

Allergi?

Har du allergi eller intolerance for fx gluten, er vi også meget hjælpsomme! Så længe du gør os opmærksom på det, bliver der taget hensyn til det i salater mv.

Glæd dig til spisetiderne

God apetit :-) 

Hvad skal jeg medbringe ? 

Der vil være redningsveste til alle deltagerne, har du din egen så tag den endelig med! Våddragt og vådsko er ikke et krav men anbelfales på det kraftigeste (især hvis vejrudsigten lover regn og blæst). Hvis ønskes men ikke ejes, kan det lejes som tilvalg eller købes i butikken. 

Huskeliste

Huskeliste 

 • Alm. og aktivt tøj 
 • Telt, sovepose mv.
 • Regntøj og en jakke 
 • Toilettaske
 • Håndklæder
 • Badetøj
 • Badesko / vådsko / våddragt(hvis haves)
 • Solcreme
 • Lommepenge
 • God humør! 

 

Datoer for 2018

UGE 27: 4.-7. Juli

UGE 32: 6.-9. August

Priser

Uanset hvilken camp til tilmelder dig, garanterer vi en god oplevelse! 

 

DELTAGERGEBYR

1.995,-

4 dage med vandsport
De bedste instruktører
Nye venskaber 
Fuld forplejning
Teltplads 
 

Arranger camp for klassen?

?

Lyder Junior camp som noget der kunne være interessant for klassen eller klubben, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet weekend.

Kontakt

Krav til deltager?

 • Du skal være mellem 11 og 13 år gammel 
 • Du skal kunne svømme 200 meter uden svømmevest
 • Du skal være klar på nye oplevelser og nye kammarater :-)

Når du TILMELDER DIG

Under booking finder du valg af aktiviter: CAMP > JUNIOR CAMP. Her skal du opgive alle dine oplysninger, og du vil herefter modtage en beskæftigelses mail, med betalingsoplysninger.

Depositum på 500,- skal falde ved tilmelding på:

Reg nr: 8117
Konto nr: 4058032
Nykredit Bank A/S

I overførslen skal du skrive navn og booking nummer, så vi kan identificere din tilmelding. Din tilmelding er ikke bekræftet før betaling er faldet. Restbeløbet betales 14 dage inden camp start. Du modtager mere praktisk information omkring en uge op til campen. 

Har du spørgsmål til campen er du mere end velkommen til at kontakte os på Info@surfcenter.dk eller tlf: 29 87 77 66  

Vi glæder os super meget til at se dig på vores sommercamp - vi lover fire dage med fuld fart på!

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Butik og kurser lukket for i år. Vi starter op igen April 2018

Udlejning sker pr. telefon eller mail.