Polterabend

Polterabend med gratis kys på strøget og Big Bowl i Valby er ikke det du får hvis du tager til Lynæs – det kan vi garantere. Vi er specialister i skæve arrangementer og gør alt for at jeres fest får en dag I aldrig glemmer!

polterabend

 

Der er ikke noget mere smukt i denne verden, end to mennesker der erklærer deres livs kærlighed til hinanden – så skulle det da lige være synet af brudgommen flyvende gennem luften, iagttaget fra en liggestol med en iskold pilsner i hånden.. Vi driller bare. Vi elsker at lave polterabends, men det bliver i jeres tempo og I får først lov at åbne en øl når aktiviteterne er omme! Vi har rigtig mange aktiviteter der fungerer godt til polterabend, for både herre og damer. Et stort hit blandt vennerne til gommen er altid vores RIB båd med en badering bagpå – det er den helt perfekte aktivitet til at give et godt grin af gommen. For pigerne er specielt SUP og SUP joga meget populært!

Aktiviteter til polterabend

Af andre sjove aktiviter til polterabend, kan også nævnes kitesurfing – hvis I skal have kitesurfing på programmet, så er det klart sjovest hvis alle skal med ud på vandet. Vi lover at der nok skal blive tid til at gommen eller bruden får en flyvetur eller to.

Hvis I gerne vil ud og prøve noget nyt, men synes kitesurfing lyder lidt for vildt, så tjek windsurfing – det foregår lidt mere stille og roligt, og så kan man bare smide sejlet hvis det går en alt for meget på nerverne, at balancen ikke virker efter hensigten.. 

Vi vil elske at lave en sjov dag for jer! Kontakt os og få et uforpligtnede tilbud. Vi kan også arrangere lækker mad og husly hvis det 

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

Kurser og camps kører fra april til september.

Cafe og udlejning åbner fra maj til september (udlejning kan ske uden for åbningstiderne)

Se åbningstider