Windsurfing Lynæs

Windsurfing

Kurser fra 495,-

Windsurfing er en hybrid mellem sejalds og surfing som vi kender det. Udelukkende ved hjælp af vindens kræfter, kan man som windsurfer, bevæge sig op på hastigheder mellem 20 og 30 knob. Sporten kræver tålmodighed og mange timer på vandet før man kommer op i fart, men når man får sin første planende tur, er der med armene over hoved når sejlet rammer vandet. Følelsen af frihed og fart er helt unik for sporten.

WINDSURF BEGYNDER – HVAD SKAL JEG GØRE FOR AT KOMME IGANG?

Er du interesseret i at komme på vandet med sejl og bræt, så er du kommet til det rette sted. Vi laver windsurf kurser fra dag til dag, med det forbehold at vejret passer. Vi laver typisk introduktions kurser hvor man får en times undervisning i vigeregler, start og vendinger. Derefter prøver man sig frem på egen hånd. Har du allerede været på kursus og er selvkørende, så har vi også windsurf udlejning. Tjek windsurfing udlejnings priser her

Vil man gå dybere i teknikken og blive selvkørende, så tilbyder vi også 9 timer spredt over 3 dage. Det giver en god progression at sprede timerne over 3 dage, da man hver dag klør på med ny energi og relevant sparing med instruktøren.

HVORFOR WINDSURF KURSUS HOS LYNÆS SURFCENTER?

– Fordi det gør Thomas Uhrskov 🙂

Når du vælger et windsurf kursus hos Lynæs Surfcenter, er servicen i top. Vi har faciliteterne til at give dig en oplevelse med ikke bare windsurf, men også alt det uden om. Du får du altid et varmt bad, en god kop kaffe og en uddannet instruktør, som ønsker dig i gang, så hurtigt som muligt. Hos os køber du ikke bare en tur i en kold våddragt, på en forladt parkeringsplads, men en god oplevelse, i sydlandske omgivelser, med fuld surfstemning omkring.

Derudover tilbyder vi kurser på 3 timers kurser med alt udstyr for kun 499,-.

Vi samarbejder med Nautic, som er Danmarks største på vandsport. Derfor sejler vi altid på det nyeste udstyr, og vi kan give dig skarpe priser på begynderpakker. 

Hvor gammel skal jeg være?

Alders begrænsningen på windsurfing går på hvornår man kan hive sit sejl op af vandet. Vi har derfor ingen aldersbegrænsning på kurserne, men du skal kunne hive dit eget sejl op (vi har ned til 2.6 m2) – og hvis du ikke kan hive dit sejl op, så skal du hjem og spise mere rugbrød og tage massere armbøjninger. Lynæs er Danmarks suverænt sikreste sted at øve windsurfing på, fordi der er så lavt så langt ud (se vandsport og sikkerhed). Vi lover at vi passer på dig som var du vores egen!

NB: Hvis du går i 3-10 klasse så tjek vores Junior og Ung– camps ud – det er 3 dage med vandsport og nye venner! Tjek sommercamp kalenderen her

Windsurf Kursus typer

Introkursus

Er det noget for mig?

Kurset varer 3 timer. Du får en times undervisning i vigeregler, start og vendinger. Derefter prøver du dig frem på egen hånd. Betragt kurset som en "prøve" lektion til at finde ud af om windsurfing er noget for dig. For en dybere introduktion til sporten henvises der til weekendkurset. Hvor du får tre introlektioner over fx en weekend.
Kurset er inklusiv våddragt, sko og svømmevest.
Pris: 495,- pp


Kurser kører torsdag og lørdag klokken 14:00 fra d. 29 juni til d. 29 juli. Se 3 dages kurser hvis du / I ønsker kursus før. 

3 dages kursus

Den bedste intro til windsurfing!

Kurset er 9 timer, spredt over 3 dage - med instruktør alle 9 timer. Kurset er for dem der vil have en god introduktion til windsurfing. Hver dag startes med undervisning i teori, efterfulgt træning med egen rig. Hver dag bliver der arbejdet på gårsdagens problemer, der vil blive undervist efter niveau og du er efter kurset i stand til at kunne det "basale" inden for windsurf. Kurset er inklusiv våddragt, sko og svømmevest.

Pris: 1.995,- pp

Kurser kører i udvalgte weekender op til og efter sommerferien. Der starter kurser hver mandag og torsdag i hele juli. Se booking for tider

NYHED: Junior søndag (8-11 år)

Windsurfing kun for børn

Som noget nyt i år holder vi hver søndag i juli Junior Søndag. Konceptet er 3 timer fra 9-12 hvor vi tager den i det tempo det kræver, når man knap nok kan hive sejlet op. Ud over windsurfing bliver der også lidt andre vand- og strandaktiviteter - med andre ord, en god aktiv start på en søndag formiddag for de mindste!  Kurset er inklusiv våddragt, sko og svømmevest.

Pris: 345,-

 

Privat gruppe

Skal I prøve noget nyt?

Hvis I er fire personer eller over, så laver vi gerne et privat hold for jer, hvor instruktøren kun er til jer. I vælger selv om I vil have en times instruktion og derefter to timer på egen hånd, eller om I vil have instruktør på i alle 3 timer. Vi kan have op til 8 personer ude samtidig afhængig af aldersfordeling.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så snakker vi om det.

Pris: Jo flere I er, jo billigere.

Privatlektioner

ekspert hjælp

Skal du have øvet strandstart, trapez-teknik, vandstart eller vendinger? så kan du leje en privat instruktør. Vores instruktører har mange års erfaring og vil helt sikkert kunne guide dig i den videre i sporten. Vi hjælper dig også gerne med tips og tricks til tilrigning af ældre udstyr samt opfriskning af teori og sikkerhed.

1 time (eget udstyr): 495,-
3 timer (eget udstyr): 1.295,-

1 time (vores udstyr): 595,-
3 timer (vores udstyr): 1.595,-

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Butikken er lukket for i år

Udlejning og kurser sker stadig efter aftale frem til slut Oktober

Se booking for ledige tider.