UV Jagt og snorkel

HVAD ER UNDERVANDSJAGT?

Undervandsjagt er, som ordet indikerer, jagt under vand. Jagten foregår uden iltflasker og man er derfor begrænset af sin evne til at holde vejret. Dog er fraværet af tunge iltflasker en kæmpe fordel, da du kan bevæge dig lydløst gennem vandet og skræmmer ikke fiskene væk – du er heller ikke begrænset af hvor meget ilt du har tilbage, men kan fortsætte jagten i mange timer.

KAN JEG IKKE BARE HOPPE I HAVET OG SKYDE EN FISK?

I teorien – jo, men inden du kaster dig ud i eventyret under overfladen er der en række regler du skal overholde: fredningstider for de forskellige fiskearter, mindstemål og fredningsconer. I forhold til sikkerhed er det vigtigt at du ved hvor meget bly skal du have´på, hvordan du sikrer dig selv fra at drive til havs, søfartsregler ift. synlighed og ikke mindst hvordan du holder vejret rigtigt og mest effektivt under vand. Netop disse punkter samt en grundig indføring i hvordan du bruger udstyret, viden om hvor du finder fisk, hvordan du skyder og afliver dem, hvordan du bevæger dig uden at skræmme fiskene vil blive gennemgået på vores introduktion til UV-jagt – vi giver ingen fangstgarantier, men lover at du får en sikker introduktion til undervandsjagt uden for mange begynderfejl samt en sjov dag under havets overflade!

INDHOLD PÅ UNDERVANDSJAGT KURSUS

Velkommen og præsentation
Dagens program
Udstyr
Undervandsninja – vejrtrækning, bevægelse og lyd
Harpunen – sikkerhed
Fisk – arter, strørrelser, biotop (levvis)
På med udstyr
Shooting practice – nak en musling
Aflivning mm.

Favorites_stor

HVOR OG HVORNÅR?

Vi har endnu ikke fastlagt datoer for åbne UV-jagt kurser i 2016. Hvis I er en gruppe der gerne vil ud en speciel dato, så kan vi arrangere et privat kursus for jer.

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Butik og kurser lukket for i år. Vi starter op igen April 2018

Udlejning sker pr. telefon eller mail.