Kitesurfing

Kitesurfing

Lær at kitesurfe og kombiner adrenalin og frihed på et niveau, alle kan være med på. Du kan komme på kitesurf kursus fra du er 14, til du er 84 – kitesurfing er for alle, unge såvel som gamle, kvinder såvel som mænd! Kombinationen af et lille bræt og en stor oppustelig drage giver et set-up, der er kompakt, og kan være i bagagerummet på en smartcar. Det og meget mere har gjort kitesurfing til den hurtigst voksende vandsport i historien.


KAN JEG IKKE BARE LEJE EN KITE OG GÅ IGANG?

Kitesurfing er som nævnt en ekstremsport, og det frabedes derfor på det kraftigeste at gå ud på egen hånd uden certificeret kitesurfundervisning. Dette er både for din egen skyld, men ikke mindst for de mennesker omkring dig og her ud over muligheden for i fremtiden at kitesurfe på de danske strande. Youtube har tusinder af eksempler på folk, som har trodset dette råd, og det er ingen hemmelighed, at der sker ulykker med kitesurf. Der er dog ingen grund til bekymring, hvis du blot tager et certificeret kitesurf kursus -køb ALDRIG en kite uden et kitesurfing kursus!

HVORFOR VÆLGE LYNÆS SURFCENTER?

Når du vælger et kitesurf kursus hos Lynæs Surfcenter, er servicen i top og du køber ikke bare et kursus, du køber en oplevelse på Danmarks mest eksotiske kitespot! Vi har listet en række grunde til, at du skal tage dit kitekursus hos Lynæs Surfcenter:

  • De bedste faciliteter
  • Dansk Sejlunion Certificeret Kiteskole
  • Forsikring
  • Vindgaranti
  • Plads til 25 personer +
  • Altid det nyeste grej
  • Kurser fra 695,- pp
  • Lang erfaring
  • Mange instruktører = vi har altid en tid til dig!

Derudover samarbejder med Nautic Surf og Ski, som er Danmarks største forhandler af vandsport. Derfor kan vi altid give dig skarpe priser på neopren, kites og begynderpakker.

KOM GODT IGANG I SAMARBEJDE MED DANSK SEJLUNION 

Vi underviser alle vores kurser efter Dansk Sejlunions standarder. Hvis du ønsker at få tildelt et DS-diplom, skal du igennem en teoretisk og praktisk gennemgang. Dette tager omkring en time, hvis du vel at mærke er på det påkrævede niveau. Diplomet er et nyt tiltag fra dansk sejlunions side. Diplomet giver bl.a. adgang til udlejning af kites hos Lynæs Surfcenter.
kitesurf kursus Læs mere om diplomet her

Kitesurfer 1, teoretisk og praktisk gennemgang: 495,- per pers.

Kitesurfer 2, teoretisk og praktisk gennemgang: 495,- per pers

(Kitesurfer 1 kommer gratis ved køb af 3 lektioner – ikke garanteret)

KITESURFING KURSUS – STRUKTUR OG LOCATION

Hos Lynæs Surfcenter har vi valgt en simpel kursusstruktur, der er baseret på lektioner. En lektion varer 3 timer. I prisen for en lektion er der inkluderet én Dansk Sejlunion Certificerede instruktør, alt i udstyr og undervisning efter niveau. Du kan booke 3 eller 6 timer på en dag. Vi anbefaler 6 timer som “introduktions” kursus, da man har en del til på land første gang. Derefter kan man supplere med 3 timers kurser til at komme op på brættet. Vi afholder primært kitesurf kurser i Lynæs grundet gode forhold og faciliteter, men vi underviser også i Nivå hvis vindretningen er i øst. 

Ønsker du kursus i København eller andre steder på sjælland, så besøg vores søsterskole KITEpro!

KITE CAMP – DEN PERFEKTE START

Vores kitesurfing camp er til dig, der vil have en intensiv uge med massere kitesurf, godt selskab og god mad. Vi afholder den første allerede i maj! Læs mere om konceptet her

Husk at læs om de forskellige kitesurf kursus typer inden du booker:

Individuelt kursus

De mest effektive lektioner

Er du hooked på at lære at kitesurfe så hurtigt som muligt? – så er det individuele kursus det rigtige for dig. Den intense læringsform med kun dig og én instruktør, gør at det kun er dig der sætter grænsen for hvor langt du kan nå!

1 lektion / 3 timer: 1.595,-
2 lektioner / 6 timer: 2.895,-

To-mands kursus

Vores anbefaling!

Hos Lynæs Surfcenter anbefaler vi altid at man lærer at kitesurfe med en makker. Både af sikkerhedsmæssige årsager og fordelen af den sparing man får imellem to jævnbyrdige kitesurfere. Ligesom de individuelle kurser, er to-mandskurserne delt op i lektioner af 3 timer.

1 lektion / 3 timer: 995,- pr. pers.
2 lektioner / 6 timer: 1.595,- pr. pers.

Vil du gerne finde en makker? - så hooker vi dig op! Send os en mail med dine oplysninger, hvornår på ugen du typisk har tid og hvilket ambitions niveau du ligger på. Vi har en database af mange som dig og vi kan helt sikkert finde dig en kite-buddy!

Gruppe kursus

Kitesurfing som hold

Gruppekurset er den billigste måde at lære at kitesurfe på. Det er en fed måde at komme ud og være aktiv med familie eller venner på! I kan kun vælge gruppekursus så snart i er 3 personer eller over. NB 50% på 4. mand*!

1 lektion / 3 timer: 695 pp
2 lektioner / 6 timer: 1.195 pp

Hvis I er mere end 3, så betaler I bare for leje af udstyr for de ekstra I vil have med. Udstyr til 1 ekstra person koster for 3 timer 295,- / 6 timer 495,-. Vi anbefaler at I er max 4 pr. instruktør, ellers kommer der for meget ventetid. Skal I booke for fx 7 personer, så skal I booke 2x gruppekurser og et af dem skal have en ekstraperson som tillæg. Så får I to instruktører og et hold med 3 pers. og et hold med 4 pers.

Vi sætter ikke enkeltpersoner sammen i grupper, du skal altså have din egen gruppe. Vil du gerne sammen med andre, så tjek to-mandskurser.

Brush-up kursus (eget-udstyr)

ekspert hjælp

Brush-up kursus er for dig der har købt alt udstyr selv og bare skal "leje" en instruktør til at hjælpe dig i gang. Det er tilladt er være flere om en instruktør og man kan godt leje fx et ekstra board ind, hvis man endnu ikke har det. Vi kan instruere med alle kite mærker og typer, vi gør dog opmærksom på, at hvis instruktøren vurdere at udstyret er så forældet, at det er sikkerhedsmæssigt uforsvarligt, så forbeholder vi os retten til at leje en af vores egne kites ind.

Når du booker bedes du beskrive hvilket udstyr og hvilke størrelser du har, så skal vi nok give et praj om det kan bruges eller ej.

Priserne er baseret på enkelttimer eller 3 timers lektioner:

1 time: 495,-
1 lektion: 1.195,-

*Alle priser er inkl. moms

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Butikken er lukket for i år

Udlejning og kurser sker stadig efter aftale frem til slut Oktober

Se booking for ledige tider.